Иво Ников, кандидат за кмет на община Дупница: Опитът за физическа саморазправа с член на ОИК ли е промяната в Дупница?

Иво Ников

Декларация от Иво Ников-кандидат за кмет на община Дупница, издигнат от Демократична България-Обединение (ДА България, ДСБ, Зелено движение)

"Благодаря на тези, които излязохте и упражнихте правото си на глас по лична воля, избор и убеждения. Благодаря на всички вас, които дадохте доверие на мен като кандидат за кмет и на нашата листа за Общински съвет.

Уважаеми съграждани, заставам категорично срещу агресията, ниските страсти и недопустимо поведение, демонстрирани от представители на БСП в изборната нощ, довели до опит за физическа саморазправа с член на ОИК. Това ли е ПРОМЯНАТА, която ще настъпи в Дупница, предложена от представителите на тази партия?

Ние демократите, свободните хора, отговорните и мислещи граждани трябва да направим своя информиран избор и да гласуваме на балотажа в неделя. Кметският вот е мажоритарен вот. Аз съм човек с десни политически убеждения и изразявам категоричното си несъгласие с нахлуването на агресията и доказано слаби кметове от миналото в управлението на Дупница. Вярвам, че демократите на Дупница отново ще дадат силен отпор и ще защитят честа и името на града. След тези събития аз направих своя избор и той не е „Не подкрепям никого”.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien