Инж. Евгени Тодоров – двукратен световен шампион по таекуон-до ITF : Подкрепям кандидатурата на Христо Михалчев за общински съветник от листата на Реформаторския блок

12033560_1033579833343295_1829606254_nИнж. Евгени Тодоров е завършил "Електрификация" в МГУ и " Маркетинг и мениджмънт" в УНСС. Мениджър е на няколко фирми в различни икономически сфери. Двукратен актуален световен и многократен европейски шампион по таекуон-до ITF. Основател на един от първите клубове по таекуон-до в България – клуб "Гладиатор" в Дупница.

– Г-н Тодоров, здравейте. Добре дошли отново в Дупница. Какво ви накара да подкрепите кандидатурата на Христо Михалчев за общински съветник, от името на Реформаторски блок Дупница ?

– Здравейте , първо поздравявам обществеността на Дупница за късмета, човек като Христо Михалчев да бъде част от спорта в града. С Христо се познаваме повече от 30 години, когато аз, като негов треньор, го въведох в таекуон-дото. Аз съм създател на клуба по таекуон-до и искрено се радвам, като гледам успехите , които постига. Моите лични успехи са дълбоко свързани с клуба и през годините винаги съм се връщал тук и съм бил съпричастен към случващото се в него. Възхищавам се не само на спортните успехи на клуба, а и на мениджърския потенциал на Христо, успял да изведе един провинциален клуб до световно ниво. Ние имаме нужда не само от успели спортисти и треньори, а и от добри мениджъри, какъвто е той. Въпреки трудностите през годините, Христо Михалчев винаги успява да намери начин и да участва със своите възпитаници на всички национални състезания и повечето международни форуми, благодарение на което издига авторитета на клуба на изключително високо ниво и днес в него тренират повече от 200 деца във всички възрастови групи, а през годините са минали хиляди. Той се е доказал с работата си в спорта и съм сигурен, че така ще бъде и в Общински съвет.

– Мислите ли,че обществеността ще подкрепи една такава надпартийна кандидатура, като част от широко застъпеното гражданско участие в листата на РБ?

– Радващо е,че политически структури като Реформаторски блок включват в редиците си успели и доказани професионалисти, с доказан обществен ангажимент и по този начин внасят свежест в до болка познатото ни политическо ежедневие. Хората трябва да оценят това и да дадат своята подкрепа на именно такива личности.

– Бихте ли подкрепили лично идеята за кандидатурата на Дупница за домакин на Балканския шампионат по таекуон-до?

– Винаги съм се интересувал от събитията в Дупница. Прочетох, че Христо вече официално е обявил кандидатурата на Дупница за домакин на Балканското първенство. Чест за града ни е , че за пръв път в България и то наш съгражданин има възможността да доведе в Дупница такъв голям форум с над 1000 участници и то без финансовия ангажимент на общината. Убеден съм, че не само аз, а и цялата общественост ще го подкрепят в това му начинание. Това е благодарение на усилията, полагани от него през годините, оценката за които доведе до избирането му в управителния съвет на Българската федерация по таекуон-до – WTF. Христо Михалчев е личен треньор на един от двамата български таекуондисти борещи се за олимпийска квота, дупничанина Теодор Георгиев, единственият достигал до ТОП 10 в света и участник на най- престижните световни гранд прита.

Реформаторски блок Дупница

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien