Инициаторът за събирането на средства за нов респиратор в Дупница Асен Кирилов: Поклон пред вас, дарители!

Дупничанинът Асен Кирилов, който стартира инициативата за събиране на средства за закупуване на респиратор за общинската болница в града се обърна към своите съграждани в една от социалните мрежи. Той благодари на дупничани за подкрепата и даренията, които са направили.

Публикуваме написаното от Асен Кирилов в групата „Забелязано в Дупница“ във Фейсбук без редакторска намеса:

Здравейте ! На 16.03.2020 г. инициирах една дарителска кампания, за събиране на средства за закупуване на апаратура, за нуждите на Общинската болница в гр. Дупница. Имам удоволствието да Ви информирам, че от днес 10.04.2020 г., дупничани имат на разположение нов, висок клас апарат за обдишване. Събраната сума е 43 664.39 лв

Искам да благодаря на всички Вас, които подкрепихте инициативата и дарихте, да благодаря за активността на целия персонал на общинска болница, на управата и персонално на прокурист Мария Иванова, с която поддържахме постоянен контакт. Дупничани във и извън България, доказаха, че обичат града си и милеят за хората, които живеят в него.

Въпреки закупуването на този апарат, приканвам всички, които имат желание да дарят, да го направят, за да се закупят и нужните два перфузора.

Поклон пред Вас дарители !

Print Friendlycoded by nessus

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien