ГЛУПОСТ НЕЗЕМНА! Росен Тимчев представил фалшив документ, че е платил гаранцията си

Бившият шеф на болницата в Дупница се чуди как да забърка все по-сериозно каша около себе си. Росен Тимчев, който изненадващо днес бе пуснат по-рано от 72-часовата заповед за арест е направил безумен опит да преметне правораздавателните органи, става ясно от официалния отговор на Прокуратурата до zadupnitsa.com. На 20 юни, Тимчев "съзнателно" се е ползвал пред РП-Дупница с представена подправена банкова бележка, че е внесъл гаранцията в размер на 1000 лв. Оказва се, обаче че сумата не само, че не е внесена, но и въобще подобна банкова транзакция няма, като и към днешна дата – 5 юли сумата не е постъпила. Именно това е причината за исканата и издадена впоследствие заповед за арест. На делото днес, Прокуратурата е поискала задържането му под стража именно като един от мотивите е направеното от Тимчев и опасността да извърши ново престъпление. Състав на Дупнишкия съд днес отхвърли искането на Прокуратурата и освободи Тимчев. Дупнишките прокурори обжалват решението в Кюстендил.

Print Friendly

3 Коментари на ГЛУПОСТ НЕЗЕМНА! Росен Тимчев представил фалшив документ, че е платил гаранцията си

  1. До проф. Константа Тимчева
    Уважаема г-жо Професор,
    Вие сте един безкрайно човечен и доказал се Лекар,
    молим Ви от името на всички дупничани елате и платете всички безумия от Вашия син извършени в Общинската болница и си го приберете в София.

  2. ако е така горкия д-р таушански трябва да изплаща цял живот дълговете на болницата дето остави за тимчев и другите след него

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien