Дупнишкият „Гладиатор“ оборудва детските градини със специална настилка за спорт

Ръководството на СК “Гладиатор” (Дупница) продължава политиката си да създава все по-добри условия в залите за провеждане на тренировки. От клуба инвестираха в бъдещето на най-малките си състезатели и обурудваха залите, където тренират със специална настилка (татами) във всички детски градини. По този начин малките ще тренират на настилка, на която се провеждат състезанията и това ще намали риска от нараняване при евентуално падане. Освен за тренировките по таекуондо, залите ще се използват и в часовете по спорт, а също така и за останалите извънкласни дейности.
Оборудвани зали има в детските градини – 1-ва, 4-та, 7-ма и 9-та в гр. Дупница, а също така и в село Бистрица, гр. Сапарева баня и с. Овчарци.
„Не е тайна, че провеждайки занимания с деца от детските градини, ние си правим идеален подбор и след завършването им, голяма част от тях продължават в клуба ни. Именно от там са започнали братя Джорджеви и повечето ни успешни състезатели. Искрено се надяваме именно оттам да излязат още много европейски и световни шампиони“, коментираха от клуба.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien