Дупнишки прокурор представя третата си книга за отнемане на имущество в Италия и България

Ивайло Василев

Прокурор Ивайло Василев ще представи третата си поредна книга пред публиката в Дупница. Представянето е насрочено за утре- 9 октомври от 18:30 часа в Околийската къща. Организатори на събитието са Община Дупница и издателство „Сиела”.

Книгата „Установяване и отнемане на незаконно придобито имущество в законодателство на Р Италия и Р България” е научната монография, въз основа на която прокурор Василев придобива научна степен доктор по право.
Зад гърба си прокурорът от Районна прокуратура-Дупница има две книги – първата е със негови стихове, а втората е исторически труд „Спомоществователи на Дупница”.
Прокурор Василев е редактор на книгата „Борбата с организираната престъпност в Италия”, съдържаща статии на водещи италиански магистрати и учени. Той е част от работната група по изработването на Закона за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност (ЗОПДИППД).
Ивайло Василев е роден в Дупница. Завършва "Българска филология" и "Право" в СУ "Св. Климент Охридски". От 1998 г. е хоноруван асистент по наказателен процес в ЮЗУ "Неофит Рилски" – Благоевград.

Print Friendly

2 Коментари на Дупнишки прокурор представя третата си книга за отнемане на имущество в Италия и България

  1. Що не напише книга, как от върл прокурор срещу полицейската мафия(Галеви) в града, стана така близък с тях, и как сина mu, един невзрачен адвокат, кара кола супер скъп тузарски AMG мерцесес?!?! ГоУемаеца ВасиУев! :)))) Ако иска, аз може и да напиша кое как стана! 😉

  2. Иво е един прекрасен човек и съм щастлив ,че го познавам . Бъди жив и здрав Иво и успех във всички твои начинания !

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien