Д-р Панчо Панайотов за волейболния скандал в Дупница: Партизанщината… Ходете на майната си

Един от бившите кметове на Дупница д-р Панчо Панайотов, също не остана равнодушен на ширещия се скандал около бъдещето на волейболния „Марек Юнион-Ивкони“ и нападките от зам.кмета на Община Дупница Бойко Христов. Както е известно, президентът на дупнишкия клуб Ивайло Константинов обяви, че ако не се извини новият управляващ на волейболната общественост, ще премести мъжкия отбор, а това на практика означава закриване на този спорт в града и над 150 деца остават без възможност да спортуват и участват в състезания. Ето какво написа в личния си профил д-р Панайотов, който публикуваме без редакторска намеса:
„Чета. В Дупница има волейболен отбор. В А група, няколко пъти шампион. Мачовете в Дупница се играят при пълна зала. Емоции, страсти. Жив живот.
Впрочем това е част от живота на един град.
За всеки град е важно да имат хората работа. Важно е. Но важно е в града да има и театър, и художествена зала, и спортна зала и паркове и приятни кафенета, ресторанти. Това е живота в жив град.
Президента на волейболния отбор вчера заявява- ако не получа извинение от зам. кмета, в Дупница няма да има отбор. Ще го преместя в друг град. Чета аргументите му. Ако това, което пише е вярно, ще посъветвам зам. кмета да му се извини. (Ако това, което чета е вярно).
И да. Партизанщината, партийните вражди ако са определящи. Ходете на майната си.“

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien