Чимев: Наградата не е за мен. Тя е за Дупница, тя е за вас

Благодаря за приза, който в такъв период определено дава увереност. Малкото работа, която вършиш понякога, но добре оценена, дава добри резултати. Дупница се постара да усвои всичко, което бе предоставено от европейските фондове. Това заяви кметът на Дупница Методи Чимев по време на днешната церемония по награждаването "Кмет на годината", обхващащ работата за целия 4-годишен мандат на всички кметове в страната. Това е най-голямата и престижна класация в страната за работата на местните общини и кметове, а награждаването стана на пищно тържество в столицата.

Общо 456 353 българи се включиха в най-мащабната класация с гласовете си в различните 12 категории. Дупница и Методи Чимев станаха победители в категорията "Пълноценна жизнена среда" след като спечелиха вота на 12 153 човека. Категорията обхваща благоустрояването на съответното населено място, изграждане на детски площадки, озеленяване на общината, инфраструктура, подобряване на условията за хората и т.н.

"Благодаря от сърце на целия ми екип и администрацията на Община Дупница, както и на всички дупничани за подкрепата им! Тази награда от класацията "Кмет на годината" не е за мен – тя е за Дупница! Тя е за всички вас!", обърна се към всички от фейсбук-страницата си инж.Чимев.

Повече за награждаването по тази категория, четете ТУК

Print Friendly

7 Коментари на Чимев: Наградата не е за мен. Тя е за Дупница, тя е за вас

  1. Ха Чимев преди спечели на балотажа с 12 000 гласа а сега само толкова са гласували за него. Само да излязат тези хора да гласуват пак и до балотаж няма да се стигне. Но този кмет си заслужи втория мандат и му го пожелавам.

  2. Честито кмете!
    жив и здрав да си

  3. Кметът на Русе Пламен Стоилов спечели в категорията „Инвестиции и заетост“ в Националния конкурс „Кмет на годината“. Наградата прие зам.-кметът по „Устройство на земеделието“ Димитър Наков. На церемония тази вечер в хотел „Маринела“ в София 38 градоначалници получиха наградите, разпределени в 14 категории.

    Конкурсъте бе организиран съвместно от Портала на българските общини Kmeta.bg и Информационна агенция „Фокус“. Гласуването се осъществяваше на специално изградена онлайн платформа в продължение на 3 месеца. Над 400 хиляди души дадоха своя вот

  4. Браво кмете.Да си ни жив и здрав. Пожелавам през втория мандат победи в повече категории.

  5. НЕКА КОМУНЯГИТЕ СЕГА ДА СИ УХАПЯТ ЗАДНИЦТЕ

  6. Недей така Методи, стига с тез награди, ще откажеш Ванчо и от депутатство и от избори!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien