БФС остави Марек без лиценз и за Б-група. От клуба отговориха, че проблема е решим

Българският футболен съюз потвърди, че ЦСКА, Локомотив София, Марек и Хасково остават без лиценз за евротурнирите и А група! Със съобщение на официалната си страница в интернет Българският футболен съюз обяви, че тези четири тима не получават лиценз за евротурнирите и родната А и Б група, а отборът на Черно море получава лиценз за европейските клубни турнири.

Ето и пълния текст на съобщението:

"След проведено редовно заседание във вторник, 19 май, Лицензионната комисия разгледа в детайли всички допълнителни документи на клубовете и отказа издаването на лиценз за участие в европейските клубни турнири и българското първенство на отборите на ЦСКА, Локомотив София, Марек и Хасково. Лиценз за участие в европейските клубни турнири получава отборът на Черно море. Клубовете, неполучили лиценз, имат право да обжалват в едноседмичен срок пред Апелативната комисия. Всички засегнати клубове са уведомени за решенията на Лицензионната комисия."

От Марек отговориха, че са уведомени за решението, но не се притесняват, защото при тях става въпрос за финансови нередности. Дупничани дължат пари на НАП, като сумата е окол 60 хил лева и тя ще бъде разсрочена, като за това вече са подадени нужните документи.

Print Friendly

5 Коментари на БФС остави Марек без лиценз и за Б-група. От клуба отговориха, че проблема е решим

  1. Паргата ще оправи всичко 😀 😀

  2. По аматьорска работа от Марек нема и у В група. Ама за далаверите са първи

  3. Паргов от уредените мачове да беше заделил някой лев и за отбора, не само да лапа той

  4. ако си толкова загрижен даи малко и ти да видиме колко можеш да помогнеш на отбора ама се покажи не се крии като МИШОК

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien