БЕЗПЛАТНО! Софтуерният университет организира курс по програмиране в Дупница

Софтуерният университет стартира за втора година най-мащабната си инициатива, а именно провеждането на безплатни обучения по програмиране в 38 града на цялата страна!  Дупница е един от тези градове, в които ще се проведе безплатното обучение “Основи на програмирането”.

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения, без значение от нивото им на опит. Неговата цел е да запознае обучаващите се с основните концепции от света на софтуерната разработка, както и да създаде у тях една силна основа, в случай, че желаят да продължат своето развитие в тази насока. Желаещите да кандидатстват, могат да го направят ТУК за обучението до 28-ми септември (включително), а самият курс ще започне на 7 октомври. Той ще бъде с продължителност 2 месеца, като занятията ще се провеждат в сградата на  Гимназия "Христо Ботев".

Мисията на Софтуерния университет е да предостави качествено и достъпно обучение на всички желаещи и чрез този проект да се даде възможност на всички хора без начални познания, без възрастови или каквито и да е ограничения, да се включат и да се докоснат до невероятния свят на програмирането. Това е и крачка към решаването на много значими обществени проблеми – младежката безработица и безраработицата като цяло, недостига на квалифицирани кадри, липсата на подобни обучения в малките населени места.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien