Жителите на Червен брег подкрепиха инж.Методи Чимев за втори мандат като кмет на Община Дупница

Поставени пред инж.Чимев бяха редица въпроси от жителите на селото.

Кандидатът за кмет на община Дупница инж. Методи Чимев и част от листата с кандидат-съветници на ГЕРБ се срещнаха с жителите на с. Червен брег. Срещата бе организирана от Христо Кастелов – кандидата за кмет на ГЕРБ в Червен брег. Присъстващите жители изразиха подкрепата си и заявиха, че резултатите, направени през тези 4 години, са видими в Червен брег. Те благодариха на Чимев и екипа му за направения основен ремонт на детската градина там и осигурените по-добри условия и грижа за децата им. Отец Костадин, благодари от името на населението, че през изминалия си мандат кметският екип е реагирал изключително бързо и адекватно и са били осигурени близо 10 хил. за започване на разкопките край средновековния храм "Св. Спас". Той подчерта, че по този начин са направени първи стъпки за съхранението на това национално богатство, както и че са осигурени работни места на местните жители.

Инж.Чимев получи благодарности за ремонта и на детската градина.

Инж.Чимев получи благодарности за ремонта и на детската градина.

На срещата бяха обсъдени и редица въпроси от битов характер, жителите направиха и предложение във връзка с развитието на Червен брег като дестинация, предлагаща религиозен туризъм.

"Населението на Червен брег се е представяло на избори като дясномислещо, подкрепящо дясното управление", подчерта пред присъстващите общинският координатор на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов, който е и кандидат за общински съветник.

На срещата присъства и голяма част от листата на ГЕРБ: Тодорка Савова, Виолета Инкьова, Дилиана Диканска, Милен Попов, Даниела Симова, Крум Милев, Красимир Георгиев, Димитър Димитров, Венцислав Инкьов, Юлиан Бараков, Лора Василева, д-р Йордан Никулчин и Иван Шатровски.

Ден преди това инж. Методи Чимев и част от листата на ГЕРБ проведоха среща и в едно от най-големите села в общината – Крайници. Тя премина при изключително голям интерес от страна на жителите на Крайници. На нея Чимев представи и кандидата за кмет на ГЕРБ там – Емил Станкев.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien