Започнаха проверки на невъзстановени улици и тротоари след ремонти в Дупница

Дупка, оставена след ремонт в "Градската градина" е намерила своя...похлупак.

Община Дупница започна от края на миналата седмица проверка на юридическите и физически лица на територията на града, които са получили разрешителни за извършване на изкопни дейности. Със своя заповед, кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев бе разпоредил всички дейности с издадени разрешителни по

Наш читател ни изпрати една от констатациите на ул. Струга.

Наш читател ни изпрати една от констатациите на ул. Струга.

разкопаване и възстановяване да приключат до 15 ноември.
Комисия от отдел "Строителство" започна с изкопните и възстановителни дейности на "Арес газ". Общо 33 са констатираните забележки по участъци от над 20 улици по "Св.Иван Рилски", "Родопи", "Булаир", "Струга", "Бричи бор" и други. Констатациите са за невъзстановена асфалтова или тротоарна настилка или за некачествено направена такава, за неизвозени строителни отпадъци. Протоколът от проверката е предаден на юристите, за да бъдат изготвени актове, с които да бъдат санкционирани изпълнителите. На изпълнителите ще бъде даден и срок за възстановяване на набелязаните участъци.
Комисията продължава проверките.

Print Friendly

3 Коментари на Започнаха проверки на невъзстановени улици и тротоари след ремонти в Дупница

  1. гумата е върху пропаднала водопроводна шахта 😉
    проверявайте си констатациите преди да ги публикувате

  2. Иван до Георги // 20.11.2017 в 21:50 // Отговор

    Георги а тази водопроводна шахта пропадна от както газофикацията копаха. Лично аз бях там и гледах как стоеше един от багерите им в/у шахтата. :) И други тежки машини. :) Лек ден/вечер.

  3. Иван до Георги // 20.11.2017 в 21:52 // Отговор

    Георги а тази шахта пропадна от както газофикацията копаха там и си паркираха тежките машини там. :) Лично всеки ден ги гледах защото живея там.. Ако и ти живееш там това е лоша новина за теб.. Не си достатъчно наблюдателен. :)

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien