Цецка Цачева в Дупница и Бобов дол: С Пламен Манушев винаги сме отстоявали националния интерес на България

Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е за всички български граждани, не само за симпатизантите на партията. Постигнатото е видимо във всяко населено място в България и всичко го признават. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Дупница. По думите й, предимството, което имат с вицеадмирал Пламен Манушев пред другите президентски двойки, е опитът им и самочувствието, което имат като кандидати, издигнати от истинската народна партия ГЕРБ. Цачева обясни, че когато е станала председател на Народното събрание е поела ангажимент парламентът да бъде прозрачен и отворен към гражданите.

gallery-14761-79088_detail_big„Днес парламентът е най-достъпната институция. Ежедневно съм се срещала с десетки граждани, делегации, неправителствени организации и чужденци. Явлението да се гласува с чужда карта остана завинаги в историята. Като председател на българския парламент винаги съм успявала да постигам диалог и баланс между различните партии, въпреки различията. Този опит, който придобихме с Пламен Манушев в Народното събрание, ще ни бъде полезен и в президентството. Ние винаги сме отстоявали националния интерес на България. Никога не сме разделяли хората по пол, възраст и вероизповедание, защото всички ние сме част от единната българска нация“, категорична бе Цецка Цачева. Според кандидата на ГЕРБ за президент изборите на 6-ти ноември са избор на ценности. „Трябва да удържим ориентацията на България – евроатлантическият път и европейските ценности. Те са без алтернатива. Нямаме право да допускаме повече експерименти като Орешарски, които фалира КТБ и спря еврофондовете“, каза Цачева. По думите й, обществото има нужда от справедливост. „Като президент аз ще направя всяка промяна, която е в интерес на гражданите на България. Бъдете сигурни, че ако се прави опит за политика, която не среща одобрението на гражданите, аз ще бъда коректив и ще реагирам със средствата, позволени ми от закона и Конституцията“, подчерта Цецка Цачева.

gallery-14761-79151_detail_big„Убеден съм, че България ще има жена президент и това ще бъде Цецка Цачева. Тя има нужните опит и ерудиция. Цачева е добър политик, държавник и човек. Трябва да се обединим около общи национални идеи. Националните приоритети трябва да бъдат над политическите борби. Направили сме верния избор, поемайки по пътя на Европа с партньорите ни от ЕС и НАТО. Трябва да продължим по пътя на развитие на България. С избора на Цецка Цачева за президент, ще имаме мирна и просперираща държава. Сънародниците ни, които живеят извън България, ще видят, че нещата се подобряват и ще се върнат отново тук“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

gallery-14761-79089_detail_bigНайден Найденов, който е треньор на волейболния отбор „Марек Юнион-Ивкони“ и бивш треньор на националния отбор по волейбол пожела успех на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и заяви: „С момчетата от отбора ви подкрепяме“. Найденов подари на Цачева и Манушев тениски на отбора „Марек Юнион-Ивкони“ с номер 17. Волейболният треньор благодари на правителството на Бойко Борисов за новоизградената спортна зала в Дупница.

 

Цветан Цветанов : Единствената цел на политическите ни опоненти е да унищожат ГЕРБ

gallery-14761-79153_detail_bigПолитическите ни опоненти правят странни коалиции, които работят против интереса на гражданите на България. Единствената им цел е да унищожат ГЕРБ. Не трябва да позволяваме страната ни да се управлява от нови експерименти като Орешарски. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дупница. „Ние сме открити за диалог с всички, затова се срещаме лице в лице с хората в цялата страна. По време на нашите разговори липсват агресивни изрази и негативизъм, ние не противопоставяме обществото. Българските граждани трябва да изберат за президент и вицепрезидент достойните хора и доказани професионалисти Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да запазим стабилността на България“, подчерта Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че второто правителство на Бойко Борисов е възстановило блокираните по времето на Орешарски европейски програми и Общините в страната са успели да завършат започнатите проекти. „През 2017 ще имаме над 800 милиона за сигурност, над 200 милиона за образование, над 200 милиона за здравеопазване, над милион и 200 хиляди пенсионери ще получат коледни добавки“, каза Цветанов. Зам.-председателят на ГЕБ обясни, че в момента в Дупница над 20 блока са в процес на саниране по Националната програма за енергийна ефективност. Според Цветанов регионът се разви допълнително с изграждането на АМ „Струма“. „София се доближи до Дупница. Кметът на Дупница инж. Методи Чимев има да разрешава още много въпроси, поставени му от жителите на общината. За да се случи това е нужно да има стабилна държава и европейски средства, които да стигат до хората на България“, заяви Цветан Цветанов. Цветанов заяви, че българските граждани трябва да гласуват доверие на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото президентските избори ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на България. „Трябва да бъдем единни и максимално мобилизирани, за да продължим европейския път на развитие на страната ни. Всеки един от вас, когато излезе от тази зала, трябва да бъде посланик на стабилността и да убеди своите близки, приятели и познати да гласуват с номер 17 в бюлетината “, посочи той. Според Цветан Цветанов хората трябва да изберат Цачева и Манушев, защото те са безспорни и уважавани професионалисти в своите области. „Те имат безупречна репутация. Най-ценното качество на един политик е да не се променя към своите избиратели, както Цецка Цачева никога не се промени към жителите на Плевен. Като председател на Народното събрание Цецка Цачева нямали чрез диалог политическото противоречие, което имаше в българския парламент“, обясни още Цветанов.

gallery-14761-79086_detail_bigКметът на Дупница инж. Методи Чимев обясни пред присъстващите, че по време на първия му мандат Цецка Цачева е направила първа копка на един от най-значимите проекти в града. „Цецка Цачева положи началото на архитектурните промени в центъра на Дупница. Тя направи символична първа копка на промяната“, подчерта кметът. Според инж. Чимев откакто ГЕРБ и премиерът Борисов са начело на държавата, в община Дупница се случват градивни неща, които са били невъзможни преди. Методи Чимев подари на Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев икона на свети Иван Рилски – светецът, който закриля Дупница с пожелание за победа още на първи тур.

gallery-14761-79126_detail_bigПредседателят на ОбС и общински координатор на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов обясни, че България е апетитна за управление, защото благодарение на правителството на Бойко Борисов хазната е пълна, еврофондовете работят, а дефицитът е нисък. Той призова жителите на Дупница да не позволяват хората, които спряха развитието на България, да се връщат отново на влас. Благодаря за подкрепата, залата бе пълна. Опашката от хора на вратата е красноречива и показва интереса към тази кампания и тези избори. Трябва да покажем, че сме силни сме много, затова още на първи тур в неделя нека излезем и гласуваме с номер 17“, допълни още Константинов.

На срещата в Дупница присъстваха общинският клубен ръководител на ЖГЕРБ-Дупница Радослава Чеканска, общинският координатор на ГЕРБ в Kюстендил Виктор Янев и кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

 

След срещата с граждани в Дупница кандидат-президентската двойка на ГЕРБ посети и Бобов дол.

news-42258-79210_detail_biggallery-14762-79185_detail_bignews-42256-79200_detail_bigКато президент ще работя за просперитета на държавата ни, за да може всеки човек, независимо къде в страната се намира, да може да живее достойно и да има сигурни доходи. Това може да се случи, ако България остане фактор на стабилност на Балканите и в Европа. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Бобов дол. Тя обясни, че дебатът за бъдещето на България трябва да се води лице в лице с българските граждани. „По време на срещите си с хора в цялата страна винаги призовавам за разум и за мъдрост, защото само когато държавата е стабилна институциите работят. Централната власт трябва да работи в синхрон с местното управление, за да продължат да се развиват населените места в цялата страна“, подчерта Цачева. Като свой приоритет кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система. „От нас се очаква да бъдем политически активни и да не се поддаваме на манипулации. Държавата е на мястото си – правителството на Бойко Борисов провежда правилните политики и гарантира сигурността на гражданите. В момента България се ползва с доверие от Европа и европейската солидарност достига до всички региони на страната“, обясни Цецка Цачева. Тя подчерта, че е важно Националната програма за енергийна ефективност да бъде продължена. „Там, където вече са се възползвали от безвъзмездното саниране, хората ме спират и ми казват, че сметките им за ток намаляват, а жилищата им са много по-красиви и уютни“, посочи тя. Цецка Цачева каза, че разчита на мъдростта на българските граждани, на хората с натрупан житейски опит, но и на младите граждани с активна позиция за бъдещето на страната. „Политическата апатия е най-големият ми опонент. Затова се обръщам към вас с молба да бъдете посланици на стабилността. Заедно можем да вдъхнем вяра на хората, че развитието на България зависи от техния избор. За тези от вас, които вече са решили, че ще подкрепят мен и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, искам да заявя, че ние винаги сме работили и винаги ще работим в интерес на всички български граждани. Ние не делим хората“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че по Конституция президентът е държавник, олицетворяващ единството на нацията. „Като президент на България Цецка Цачева може да постигне това обединение. Тя има огромен потенциал като политик и държавник. Цецка Цачева знае как да направи така, че България да бъде мирна държава, уважавана сред партньорите ни в Европа“, подчерта вицеадмирал Манушев.

gallery-14762-79157_detail_biggallery-14762-79187_detail_bigБългарският народ трябва да се противопостави на разделението, което предизвикват нашите опоненти „Когато миньорите от рудник „Бабино“ на мини „Бобов дол“ протестираха под земята, ние бяхме единствените, които не се възползваха от ситуацията, за да извлечем политически дивиденти. Други политически партии не се посвениха да го направят“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Бобов дол. Цветанов заяви, че е много важно всеки български гражданин да бъде много разумен, когато гласува на 6-ти ноември. „Да не се поддаваме на популизма, който използват нашите опоненти и да не забравяме наследството, което оставиха те. Не трябва да се забравя аферата „Костинброд“ и правителството на Орешарски, което остави държавата с огромен дефицит. Днес всеки един от нас носи отговорност за бъдещето на България. Българските граждани трябва да си направят равносметката кое правителство работи за стабилност на държавата и коя партия може да носи отговорност. Нека да заложим на това управление, което може да гарантира стабилността на България. Нека да изберем президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев заради качествата, които притежават“, призова присъстващите Цветан Цветанов. Според зам.-председателя на ГЕРБ България се нуждае от президент, който да може да обединява. „Българският народ трябва да се противопостави на разделението, което предизвикват нашите опоненти. Трябва да подкрепим достойните хора и професионалисти Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Цецка Цачева доказа, че може да обединява дори различните мнения с работата си като председател на Народното събрание. Вицеадмирал Манушев е дал 40 години от живота си за българската армия. Той е истински патриот. Ще ви отнеме точно 17 секунди да зачеркнете номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, за да може Цецка Цачева да започне своя управленски мандат като президент на България през 2017 година“, добави Цветан Цветанов.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien