С тържество, малчуганите от 4-а детска градина в Дупница откриха ремонтирана си забавачница (СНИМКИ)

С тържество, днес бе открита новата учебна година във филиалът на 4-а детска градина в Дупница (в Градската градина). Забавачницата бе напълно обновена и ремонтирана през месец август от Община Дупница, след вътрешен ремонт на спалното помещение, всекидневната, санитарните възли, направена е външна топлоизолация, обновен е дворът, както и други ремонтни дейности на обща стойност 27 845 лева.

Гости на тържеството бяха кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев, зам.кметът по социалните дейности Крум Милев, както и служители от отдел "Образование" към Общината. Малчуганите посрещнаха гостите и родителите с питка и мед, след което изнесоха музикално-рецитална програма. "Искам да благодаря на г-н Чимев, както от името на целия екип на детското заведение, а така също и от името на родителите и дечицата, за това, че най-сетне ни се обърна внимание и ремонтът бе осъществен. Още повече, че приключи именно в това време, в което дечицата почиваха и сега влязохме в почти нова детска градина. Самите деца не успяха да я познаят", обърна се към всички директорката Цветана Чаушева. "Аз искам да благодаря за търпението, което проявиха и родителите и дечицата най-вече. През пролетта родители идваха при мен с молба за този ремонт и обещах да се направи и сега съм доволен от свършената работа. Има още някои подобрения, които ще направим по двора", коментира инж. Чимев, който подари люлка за децата и прахосмукачка.

zadupnitsa.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

1 Коментар на С тържество, малчуганите от 4-а детска градина в Дупница откриха ремонтирана си забавачница (СНИМКИ)

  1. Благодаря и аз като родител за направеното. В тази мизерия нямаше как да продължим да водим децата си, но бяхме принудени поради невъзможност за друга децка градина.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien