Подменят водопроводната мрежа по 7 улици в Дупница, Общината търси изпълнител

На 7 улици в Дупница да бъде подменена водопроводната мрежа. Това е процедурата, за която Община Дупница търси изпълнител и обяви процедура за събиране на оферти. Подземната инфраструктура в града и селата е сериозно амортизирана и от общинското ръководство осигуряват от всички възможни варианти финансиране за частична подмяна, където е належащо. Участъците на улиците, които ще бъдат с нов водопровод са по трасето на новата линия 5, която трябва да бъде открито от есента на идната година. Улиците, където ще се подменя водопровод са "Венелин", "Георги Икономов" (бивша Бригадирска), "Бузлуджа", "Велико Търново", "Васил Левски", "Отец Паисий" и "Седма рилска дивизия". Тези улици ще бъдат и с положена нова асфалтова настилка, тротоари и съпътстващите ремотни дейности по другия проект "Интегриран градски транспорт". Общата стойност е 918 049,14 лева. Максималнияр срок за изпълнение на дейностите 60 дни. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 21 юли от 10,30 часа в сградата на Общината.

Print Friendly

5 Коментари на Подменят водопроводната мрежа по 7 улици в Дупница, Общината търси изпълнител

  1. Борис Иванов // 22.06.2017 в 23:07 // Отговор

    ВиК са най-голямите врагове на улиците в Дупница. Може ли една улица Йордан Йовков в породължение на една година да я копаят 20 пъти и да и правят ремонти , вместо да и сменят водопровода който е 200 метра и да се приключи с лунния пейзаж

  2. До улица „Изгрев“ вече се стига само с луноход.“Драгой болярин“ е цялата в кратери, благодарение на ВиК.Веднъж асфалтираха и на другата седмица ВиК започнаха да ровят в пресните кръпки и така през седмица.Само 7 улици не са достатъчни, всички плащаме данъци, време е да се търси цялостно решение на проблема с водопроводната мрежа.

  3. Гражданите // 23.06.2017 в 16:16 // Отговор

    Ул.Цар Освободител 9,11,13,15,17къщите и ул.Места няма налягане на водата, а улицата е втора река при дъжд. Но няма кой да ни чуе.След много то писма получихме един отговор-няма пари за крайните улици,а ние сме в самия център.Обърнете внимание, щом има пари!!!!!!

  4. Всички съседни градове и общини са с нови водопороводи, дори и в селата. Само Дупница е трагедия. Това е така защото ВиК е общинско от 20 години. Общината е най лошия стопанин, само източва общинските фирми и ги унищожи и болницата и гума и вик. Два мандата герб и вижте резултата!

  5. Защо и кой позволява на ВиК да копаят където си искат?!Целия град е в ями,а има и цели улици за преасфалтиране!Минават копаят,заравят,а асфалт може и никога да не се сложи….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien