Подариха български трибагреници на хората в Бобов дол и Сапарева баня

И за 138 – годишнината от Освобождението на България младите хора от структурите на ГЕРБ в област Кюстендил подариха на съгражданите си един от националните ни символи. С раздаването на български трибагреници те отбелязаха Националния празник и бележита дата от историята ни – 3 март. Това се превърна в една традиционна инициатива за младите хора от ГЕРБ в областта.

Представителите на младежката структура от Бобов дол се включиха в инициативата и подариха на съгражданите си един от националните символи. Заедно с общинския им координатор Десислава Александрова и общинския съветник Мая Спасова те честитиха празника на бобовдолци и пожелаха "да бъдем истински българи, достойни за славата, завещана от предците ни".

В Сапарева баня също бе отбелязана годишнината от Освобождението. Там младежите присъстваха на първата копка за поставяне бюст – паметник на Левски, по инициатива на кмета на общината Калин Гелев и сдружение "Светлина 2015". Малко преди официалната церемония младите хора подариха от българските трибагреници на гражданите и гостите, присъстващи на празника.

b-dol888888Sapareva_banq8888888

 

 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien