„Партия на зелените“ с жалба срещу един мандат на БСП в ОбС-Дупница

От "Партия на зелените" в Дупница внесоха жалба днес чрез Общинската избирателна комисия до Административен съд-Кюстендил заради разпределението на мандатите за Общински съвет. Това направи председателя на съвета към Партията Йонко Гергов. "Считам оспореното решение за неправилно и незаконосъобразно, 74586037_2550285655024438_4947440478292279296_nиздадено при съществени нарушения на изборното ни законодателство, които са довели до погрешно определяне на общинската избирателна квота и до неправилно разпределение на мандатите за общински съветници…", се казва в част от жалбата на "Партия на зелените".

При разпределението на гласовете, именно БСП "открадна" единия мандат на "Партия на зелените", които останаха с един представител в местния парламент. "Става въпрос буквално за 3 гласа, които чрез манипулациите на БСП на първи тур ни костваха едно съветническо място", обясни Гергов.

Print Friendly

2 Коментари на „Партия на зелените“ с жалба срещу един мандат на БСП в ОбС-Дупница

  1. Зеленото движение да освободи Тома Белев от всички негови постове след скандала с антиеврейското му изказване.

    • Това е ПП „партия на Зелените“ и няма нищо общо със зеленото движение на Тома Белев. И ние осъждаме неговото изказване!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien