Пак ще броят бюлетини за Общински съвет-Дупница, реши съдът днес

Ръчно ще бъдат преброени бюлетините за избор на общински съветници от 14-а секция в Дупница, това назначи днес съдия Иван Демиревски, на заседание на Административен съд- Кюстендил, информира Дарик. Делото е заведено по жалби на: Иван Танев – независим кандидат за общински съветник, Станислав Павлов – председател на Общинския съвет на БСП-Дупница и кандидат за общински съветник от кандидатската листа на БСП и Мария Чочова – кандидат за общински съветник от същата листа, Георги Георгиев – кандидат за общински съветник от ОДБ "Съюз на десните сили", ПП „БДЦ" чрез Георги Стефанов – кандидат за общински съветник от листата на ПП "БДЦ", Коалиция "Народен съюз" – представлявана от Вергил Кацов и АБВ представлявана от Иван Цеков.
На днешното заседание съдия Иван Демиревски прие тройната експертиза на вещите лица, които в рамките на 2 дни броиха ръчно бюлетините от 14 секции в общинска администрация Кюстендил. На следващото заседание на Административен съд- Кюстендил ще бъдат донесени за сверка от съда и изборни чували за СИК с номера 24, 51 и 70, заради показания на вещите лица, че част от чувалите са били със счупени печати.

Print Friendly

2 Коментари на Пак ще броят бюлетини за Общински съвет-Дупница, реши съдът днес

  1. Ясно е вече че ще има нови избори.Ама ниска ще е активността и се пита сега кой ще плаща на циганетата за да упражнят своя вит хахаха Некои ги нахраниха и напоиха че и парета им дадоха за нищо сега пак ще требе

  2. Сега ръчно,а първия път е било крачно. А ?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien