ОТ УТРЕ! Автобусите в жк.Бистрица с нови две спирки заради ремонтите

Нови две спирки ще бъдат използвани в района на жк.Бистрица от градския транспорт, заради ремонтните дейности в квартала. От утре, автобусите ще спират при заведение "Колата" и при бл.2 на кръстовището на ул.Жива вода и "Александър Балабанов". Този режим на използване от градския транспорт ще продължи поне 15-ина

От утре ще бъде забранено паркирането пред бл.62 и 63.

От утре ще бъде забранено паркирането пред бл.62 и 63.

4-мата обсъдиха маршрута на градския транспорт в квартала.

4-мата обсъдиха маршрута на градския транспорт в квартала.

marsдни. Маршрутът бе уточнен между зам.кмета на Общината Крум Милев, транспортния експерт Стефан Бойчев, представителят на автобусните превозвачи Росен Искрев и фирмата извършваща ремонтите в най-големия квартал. "Налагат се тези временни транспортни схеми, защото в буквалния смисъл жилищния квартал е блокиран от ремонтните дейности. Радвам се, че жителите на квартала проявяват разбиране и приемат дискомфорта, за което им благодаря", лаконичен бе Милев.
Започват ремонтите и на самите междублокови пространства, където минава водопровод и канал, чиято смяна предстои. За целта, от утре ще е забранено паркирането пред бл.62 и 62 в жк.Бистрица за няколко дни, докато приключат изкопните дейности.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien