Осъдиха на 4 месеца условно мъж от Яхиново за притежание на наркотици

Районен съд- Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева одобри споразумение и постанови наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца, с 3- годишен изпитателен срок за 25-годишния Николай Н. от Дупница. 

Подсъдимият се призна за виновен в това, че на 10.05.2019 година, в село Яхиново, без надлежно разрешително е държал високорисково наркотично вещество – 8 броя таблетки „екстази“, на стойност 134 лева. Подсъдимият Николай Н, заяви пред съда: Признавам се за виновен. Желая делото да приключи със споразумение. Разбирам последиците от споразумението, а именно, че решеното дело със споразумение има последиците на влязла в сила присъда и съм съгласен с тези последици. Съгласен съм с вида и размера на наказанието. Декларирам, че се отказвам от разглеждане на делото по общия ред и че доброволно подписвам споразумението.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Print Friendly

2 Коментари на Осъдиха на 4 месеца условно мъж от Яхиново за притежание на наркотици

  1. Ники се признава за виновен,за мине по споразумеие делото . а не се ли признава за виновен че трови децата с наркотици? Егати и правосъдието.

  2. Ама Ники бе, не продавай такива глупости на децата в Дупница ,че ако ги предлагаш на децата ми че ти откина шишарката .

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien