Определиха местата за лепене на предизборни материали в Дупница

Двама бивши градоначалници отново с мерак да седнат в кметския кабинет.

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев издаде заповед, с която регламентира местата за поставяне на агитационни материали на територията на община Дупница, за предстоящия избор на народни представители, насрочен за 05.10.2014 г., информират от пресцентъра на кметството. Позициите са, както следва: Подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”; Подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”; Подпорната стена на ул. “Кокиче”/стръмната улица към Градската градина/; Метална ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/; Бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”; Метална ограда вдясно от кръговото движение на изхода за гр. Кюстендил; Метална ограда вдясно след Аракчийски мост; Метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски, както и всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за Община Дупница и прилежащите кметства към нея.

Забранява се поставянето на агитационни материали на сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите, както и на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те.

За поставените агитационни материали на места, извън определените ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.

В 7-дневен срок, след произвеждане на Избора, агитационните материали да бъдат премахнати от лицата, отговорни за тяхното поставяне. Отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети.

Изпълнението на настоящата заповед се възлага на Началника на РУП-Дупница, Началник отдел “С и С” и Звено “Общински контрол” към Община Дупница.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Определиха местата за лепене на предизборни материали в Дупница

  1. А да видиме ГЕРБ дали ше ги глобиш.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien