Огромен интерес към доставката на електронни табла по автобусните спирки в Дупница

6 фирми са общо участниците, които подадоха документи за участие в обществена поръчка на Община Дупница за доставка на информационни табла и система за контрол на обществения транспорт в Дупница. В открито заседание днес, комисия с председател зам.кметът по европроектите Красимир Георгиев отвори документите на IMG_8630кандидатите. Поръчката е обособена в две позиции, като за всяка от тях участват по три фирми, всички от София.
Общата прогнозна сума на поръчката е 647 045 лв разпределена, както следва 298 480 лв. за доставка и монтаж на 59 електронни табла за автобусните спирки, както и доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на GPS и бордови устройства за 35 автобуси, както и софтуер, който постоянно да следи за транспорта с всички специфични изисквания за подобен род дейност.
В условията на поръчката бе залегнало и представяне на самите електронни табла, които днес бяха отворени пред представители на участниците.
Комисията продължава работа с проверката на документите и техническите параметри, които са предложени от кандидатите и в срок ще обяви дата за отваряне на ценовите оферти.

IMG_8642

Print Friendly

1 Коментар на Огромен интерес към доставката на електронни табла по автобусните спирки в Дупница

  1. Това е добре,но също трябва да се помисли за състоянието на автобусите,защото някои от тях са в трагично състояние!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien