Няма край! Поредните „майсторски“ паркирания в Дупница

В Дупница неправилното и по-точно абсурдно паркиране на автомобили няма край. Наши читатели сигнализираха за поредните такива. Всички те са в центъра, като едното е точно до сградата на Джамията. Според проверка на zadupnitsa.com шофьорът на микробуса е санкциониран от контролното звено към Община Дупница. От местната администрация заявиха, че започват проверки и ще бъдат безкомпромисни срещу подобни нарушители. За всякакви сигнали, коментари, мнения можете да ни пишете на za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страница.

88888DSC_1915

Print Friendly

3 Коментари на Няма край! Поредните „майсторски“ паркирания в Дупница

  1. Колко много сигнали има за паркиране в тревата на Градската градина покрай улица „Кокиче“ и като са „безкомпромисни“ -резултат няма!!!Можеха да засадят няколко по-високи декоративни храста,дано поне те да спрат по някакъв начин шофьорите,които са решили да спрат точно в тревата.

  2. Янко Янков // 24.02.2016 в 10:31 // Отговор

    Както в цялата държава, така и в Дупница паркирането е под всякаква критика. Такива снимки маже да се направят във всички краища на града. И това е, защото няма държава, няма работеща полиция, няма институции и какво ли още….

  3. Хаосът с паркирането е пълен защото липсва на първо време възпитание на водачите и след това – системен контрол от съответните органи.На този етап задачата няма решение.Така ще си караме.По азиатски.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien