Монтираха още от новите спирки в Дупница, едната не издържа и…24 часа

От днес....

Продължава обновяването на унищожените спирки в Дупница с възстановяването им и привеждане в нормален вид. От Общината монтират и информационните табла от проекта си "Разгадай магията на дупнишкия край", с представяне на туристическите забележителности в града и региона. Вчера следобед бяха обновени и унищожените спирки в района на "Механото", където преди това бяха старите платна от "Дупница помни…" с исторически личности от Дупница дали много за града и страната.

Наш читател обаче сигнализира, че тази сутрин едното от платната е било избито. "Чакахме сутринта автобуса за София и всички се възмущавахме от видяното. Очевидно някой си е пробвал боксовите умения и избивал комплексите си. Поизправихме го доколкото можехме с още един човек и успяхме да го сложим на мястото му. Но признавам, че ако хвана някой на мястото да унищожава, собственоръчно ще му строша ръчичките", казва в сигнала си до zadupnitsa.com наш читател.

До вчера...

До вчера…

от днес...и вече разбита

от днес…и вече разбита

 

 

 

 

 

 

 

До вчера...

До вчера…

От днес....

От днес….

 

 

Print Friendly

2 Коментари на Монтираха още от новите спирки в Дупница, едната не издържа и…24 часа

  1. Веска Ненкова // 16.11.2017 в 15:53 // Отговор

    Що за хора сме българите. След това се оплакваме че държавата ни е виновна. Трябва да си малумен за да ти доставя удоволствие да трошиш вместо да се радваш на хубавото. Прав е човека че ще го пребие със собствените си ръце. Закони трябва да се изковът в тази държава!!!

  2. жител на дупница // 16.11.2017 в 18:30 // Отговор

    Мангалите ги счупиха.Така и така не знаят да четат и пишат та за какво са им.Нали има камери на светофарите – вижте ги кои са г-н Кмете.А от циганин полза нема.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien