Мистика извънземни или спецоперация : Къде изчезна самолета ?

 

Къде е самолетът? Това е въпроса който вълнува цял свят. Историята определено може да стане основа на поредица от сценарии за филми. Версиите са много и различни- от авиокатастрофа през похищение на терористи до намеса на извънземни. Последно се появи информация, че е кацнал при талибани в Афганистан, нещо опровергано от специалисти. В едно всички са сигурни, че не може де е във въздуха.

 И след като по научен път не може да се разбере къде е самолета с 239 пътника в разследването се включиха и астролози. Дупничанинът Любомир Старидолски – журналист и футоролог има своя версия, която също не е лишена от основание. Според него първо има информационно затъмнение, продиктувано най-вероятно от огромни интереси. Района в който изчезна Боинг 777 е важен за водещи световни сили и постоянно е следен от радари, следователно все някой е заснел нещо. Второ същият този район е един от 16-те на Земята в който има аномалии подобни на тези в " Бермудският триъгълник". Трето възможно е да бъде причинена внезапна авария от така нареченото състояние " умора на метала ". При него кристалната решетка се разпада внезапно и води до счупване на метални предмети. Старидолски допълни, че до този извод е стигнал след изготвена Хорарна карта. 

Освен тези версии съществуват още десетки. Според американски експерти в момента Боинга е кацнал на някое забравено летище. Не малко хора в момента са склонни да твърдят, че самолета е станал жертва на спец операция и е възможно да е свален от воените и затова да има информационно затъмнение и подхвърляне на различни версии с цел отклоняване на вниманието. Подобни инциденти има в историята. Търсенето продължава ще продължат и теориите. 

снимка : profit.bg

zadupnitsa.com

 

Print Friendly

1 Коментар на Мистика извънземни или спецоперация : Къде изчезна самолета ?

  1. Лудия Петко // 18.03.2014 в 5:58 // Отговор

    Търсенето продължава ще продължат и глупости още да се пишат.:(((((

    Малоумници…

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Китайски сателит отново засече предмети, които може да са отломки от изчезналия Боинг | Всичко За Дупница, Новини, Коментари, Анализи, Спорт,

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien