Кирил Калфин: Структурата на ГЕРБ в Дупница е сред водещите в цялата страна

На съвместна пресконференция с лидера на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов, областният координатор и народен представител Кирил Калфин обяви новите общински ръководители на партията в областта. "В най-малката община – Трекляно, председател е Таня Иванова, в Невестино – Йорданка Димитрова, Бобошево – Гергана Виделова, Кочериново – Румен Янакиев, а в община Рила – Иван Владимиров. За община Сапарева баня е избран Калин Гелев, Дупница – Ивайло Константинов, Бобов дол – Росица Борисова и в Кюстендил – Виктор Янев. Това е екипът, с който работим заедно и вземаме решенията заедно", заяви Кирил Калфин.                                   Областният координатор допълни, че в момента текат разговори кои ще бъдат издигнати за кметове на ГЕРБ в общините и в селата. Той подчерта, че има по няколко кандидатури, които се обмислят и проучват, за да се прецени кой стои най-добре сред хората.

Кирил Калфин изрази задоволство и от работата на ръководителя на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов, както и от дейността на цялата общинска структура. "Това е една от водещите структури, не само в региона, но и в страната. Тук, постоянно победител и водеща сила е политическа партия ГЕРБ. Това се дължи и на Ивайло Константинов, който с авторитета си и с премереното си поведение, допринася за стабилизирането и за развитието на структурата в Дупница", заяви още народният представител.

Print Friendly

2 Коментари на Кирил Калфин: Структурата на ГЕРБ в Дупница е сред водещите в цялата страна

  1. Асен Стоянов // 29.04.2015 в 16:02 // Отговор

    Особено задоволство от лидера на ГЕРБ в Дупница е „бижуто“ /наречено от него МОЛ/,което впечатлява с „красотата си“ и затруднява гражданите, при заобикалянето му.То ни е подарък от него за години напред,ако не се смени местната власт,угаждаща му сега.

  2. Особено задоволство имаме гражданите,които от както ГЕРБ е на власт сме надминали по бедност и Африканските държави,но затова пък имаме нови плочки в центъра ,подменени без нужда ,за сметка на останалата инфраструктура в града,ама парите са усвоени.Имаме велоалеи,нарисувани върху тротоарите,където уж е за пешеходци,но парите са усвоени.Имаме нова магистрала,ама тя вече се сртути,важно е парите да се усвоят.Имаме и нови заеми,които вече се усвоиха май….А в джоба какво имаме?..Дори семки и бонбонки нямаме….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien