ХИЛЯДИ ГИ ОЧАКВАТ! Танцьорите на Воин Войнов със самостоятелен концерт в София, влязоха в програмата на „Табиет“

И на малките деца вече е ясно, че дупнишкият фолклорен танцов ансамбъл "Актавис" е сред 3-те най-добри в България. Момичетата и момчетата на хореографа Воин Войнов получиха специална покана от организаторите на музикално-кулинарния фестивал "Табиет" да се включат в предстоящото издание тази седмица в София. Танцьорите ще се появят в "Южен парк" този петък при това със самостоятелен концерт, който ще започне от 19 часа. Именно 14 юли е отредена за българската вечер, като веднага след тях на сцената ще излезе македонския славей Николина Чакърдъкова.

ФТА "Актавис" буквално втрещиха организаторите с уникалните си танци и професионализъм при гостуването на фестивала в Дупница и поканата бе напълно очаквана. Миналогодишното издание на фестивала в София привлече над 15 000 зрители и сега отново се очаква да бъде препълнено с хора. Със сигурност и предизвикателството пред Войнов и възпитаниците му ще бъде огромно, тъй като за сефте ще излязат пред толкова много хора, за да покажат изкуството на българския танц.

Същият ден, но от 12 часа пък концерт ще има дупничанката София Илиева, която в момента е и художествен ръководител на школата по народно пеене към читалище "Просвета 1903" в Бобов дол. Гласовитата народна изпълнителка събра погледите на всички с изпълненията си в Дупница и също бе поканена в пътуващия керван на "Табиет".

Print Friendly

2 Коментари на ХИЛЯДИ ГИ ОЧАКВАТ! Танцьорите на Воин Войнов със самостоятелен концерт в София, влязоха в програмата на „Табиет“

  1. Поздравления на целия екип!

  2. Браво. Много хубаво, но как ги оценихте, че са в тройката на България

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien