Дупнишката „Меридиан“ ще чисти улиците от снега през зимата

Фирма „Меридиан“ ЕООД ще извършва зимното почистване на територията на община Дупница. Това бе единственият кандидат в поръчката за снегопочистване и снегосъбиране на обща прогнозна стойност 135 496 лв. Комисия, с председател зам.кметът Крум Милев отвори ценовите оферти на участника на открито заседание за обособените три позиции – 78 км улична мрежа в град Дупница, общински пътища – 85 километра и за републиканската пътна мрежа в чертите на общината.

Договорът е със срок до април следващата година. Предложените цени от дупнишката фирма, която бе ангажирана с тази дейност и миналата зима са за 1 км на снегопочистване в двете ленти на движение – с техника 19.11 лв. без ДДС, цена на 1 км за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с разпръскване на минерали в двете ленти на движение – 58,44 лв. без ДДС и цена на 1 км за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с химически вещества в двете ленти на движение 85,75 лв. без ДДС.

Print Friendly

3 Коментари на Дупнишката „Меридиан“ ще чисти улиците от снега през зимата

  1. Значи пак никой няма да чисти снега, пак ще търсят оправдания… Корупция пезпределна!

  2. Ебати шуро баджанащината Нивел Строй зимат Детските градини за газта с помоща на Шурето Юнин Ивкони а фирма МЪРЛЯМЕ и тя къс също от пайчето

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien