Дават на прокуратурата наглия кравар от Самораново

Цялата преписка около проблемите със стадото бикове и крави, които създават проблеми на жителите в Самораново ще бъде предадена на прокуратурата, информират от пресцентъра на администрацияра. За проблема, ви разказахме, като можете да си припомните ТУК

В момента се изготвя официлното писмо с всички предписания и санкции, които са налагани на собственика от 2013 година насам. Последната проверка бе миналата седмица, след която на собственика бяха направени поредните предписания от няколко институции. Такива са правени и в годините преди това, но без резултат. По закон, Общината, както и местния кмет могат да съставят предписания и впоследствие налагат глоби, което е правено, но без абсолютно никакъв резултат. Поради тази причина, случаят ще бъде предаден в Прокуратурата, от където да вземат съответните мерки. Напрежението е свързано основно с продължаващото пускане на големите животни на новоизграждащата се спортна и детска площадка, както и на стадиона, който вечерно е любимо място за развлечение на десетки млади хора и майки с деца от селото. Собственикът на кравите и биковете обаче продължава със своята наглост и да застрашава живота на децата.

Print Friendly

1 Коментар на Дават на прокуратурата наглия кравар от Самораново

  1. Айдр сиктер бе.Цело село и половин град ли не може да справи с един говедар.Държи го некой големец.Я шефо на полицията я кмето я некой съдия.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien