ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Три улици в Дупница превърнати в скоростни отсечки за мотористи

Ул."Отовица" е новата "мото-писта" в Дупница.

Сигнали за мотористи, любители на високите скорости, които подлудяват живеещи на три улици в Дупница подадоха читатели на zadupnitsa.com. Живеещи на ул."Родопи", "Отовица" и "Евтим Трайчев" се оплакват от среднощни най-вече любители на високите скорости, които използват новоасфалтираните улици за

„Родопи“ предразполага за автородеа.

развиване на шофьорските си умения. "Отовица бе много тиха улица, но Общината я асфалтира преди месец и оттогава сме постоянно подложени под стрес от преминаващи с бясна скорост и ръмжене мотористи. Дали правят гонки или не, но полицията трябва да предприеме мерки", се казва в един от сигналите до редакцията от живущи на "Отовица".

Подобни сигнали за последователи на филма "Бързи и яростни" има и за ул.Родопи и "Евтим Трайчев", които също са изцяло преасфалтирани, твърдят читатели, живущи в района. Особено обезпокоително е положението на "Родопи", заради близостта на детска площадка и учебни заведения. "Евтим Трайчев" обаче е любима за шофьорите, тъй като предразполага заради дължината си за развиване на високи скорости. Дали ще бъдат предприети мерки от "Пътна полиция" остава да разберем.

Евтим Трайчев бе изцяло ремонтирана през есента на миналата година и вече крие своите опасности.

Евтим Трайчев бе изцяло ремонтирана през есента на миналата година и вече крие своите опасности.

Print Friendly

3 Коментари на ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ! Три улици в Дупница превърнати в скоростни отсечки за мотористи

  1. Е Трайчев не е ремонтиран изцяло проверете и тогава пишете

    • Отлично сме запознати с улицата и коя незначителна част не е довършена. Информирали сме и то нееднократно, че е предвидено рехабилитация за тази остатъчна част тази година, което е заложено в капиталовия списък.

  2. Ама то много работи не са дооправени, много голи обещания, много лозунги,НАЛИ СМЕ В ПРЕДИЗБОРНА кампания.Дупница е целия град , а НЕ САМО ПРЕД ОБЩИНАТА !

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien