Благоевградска фирма ще изгради съоръженията за деца с увреждания в дупнишко училище и детска градина

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Днес, в кръглата зала на Община Дупница, се проведе процедура по отваряне на оферти по проект на Трансгранично сътрудничество България-Македония, който предвижда изграждане на достъпна среда за деца с увреждания, информираха от пресцентъра на кметството.

Обекти на изпълнение са ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и детска градина „Калина“ в Дупница. Ще бъдат изградени рампи, тоалетни, подемници и направени други подобрения с цел улесняване достъпа за деца с увреждания.

Комисията с председател Крум Милев приключи преди малко работа по документацията. Избрана бе благоевградската фирма „Билдинг Естейт Бг“, които предложиха по-добра техническа оферта и по-добра цена в размер на 170 047,58 лева без ДДС в сравнение с „Хидроенерджи Къмпани“ АД – Благоевград. Предстои сключване на договор и самите ремотни дейности се очаква да започнат още от 1-и юли. Крайният срок за изпълнение е януари 2015 година.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Благоевградска фирма ще изгради съоръженията за деца с увреждания в дупнишко училище и детска градина

  1. Похвални са подобни придобивки за хората. Трябва и социални неща да се правят като в този случай. Дано и за другите училища се направят подобни неща. Поздравления за начинанието

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien