Без Палатово и Тополница: Инж.Чимев-8344 гласа, д-р Ибришимов с 6876

8344 гласа получи досегашният кмет на Дупница инж.Методи Чимев на база обработени 69 от секциите на територията на община Дупница. Остава да пристигнат още 2 секции, тези в палатово и Тополница, които обаче няма как да обърнат резултата. Опонентът на инж.Чимев д-р Иван Ибришимов-независим, с подкрепата на БСП получи 6 876 гласа. В процентно отношение това е 54,82 за инж.Чимев и 45,18 за д-р Ибришимов.

gerb-ofissСимпатизантите на ГЕРБ в Дупниоца пък вече празнуват с хора и танци пред офиса на партията в центъра на града. Повече от 200 човека празнуват изборната победа.

Print Friendly

3 Коментари на Без Палатово и Тополница: Инж.Чимев-8344 гласа, д-р Ибришимов с 6876

  1. Това не са симпатизанти, а очкаващи работа, длъжности, поръчки..;) Герб спечелиха града само с тънки селски номера, от рода на ремонти и облагородяване на кварталите с блокове, там има хора, в покрайнините на една улица от километър да речем, живеят 150-200 човека, много пари за оправяне на улица и тротоари, и градинка да речем, малко гласове! Nа развесената и горе за пазара, малко място, но много избиратели има там… така разсъждават и действат! И жк Бистрица щяха да я опукат за нула време, колко е там, две педи място, нооо.. проблема е, че трябва първо водопровода да се поднови… ааа това вече е серизна работа, но е обещано, за следващите избори са те наред! Но не могат да асфалтират 300м, покрай игрището за бейзбол, защото пътя води до парка, я той им бърка в очитее, щото не е от тях..дребни душици! А как само протакаха тези ремонти…:)))) работеха по 2-3 човека само на обект! И ЛЪЖИТЕ! 42 милиона били усвоили..?!?!?!? Къде бе джанъм, ама тъпите надуеничани му се връзват и това е, а, и 15 милона дългове изчистили… е, сега терминологията не е важна, щото ако беше важна всички щяха да разберат разликата от погасени и разсрочени! 😉 Та, да ни е честита старата нова шайка чушкари, съученици, далавераджии и лъжци крадливи!!!

  2. Честито дупничани,сами си ги избрахте!!!!!

  3. Е ами нека ви е яд! Злобата почивен ден си няма!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien