Арестуваха рейнджъра стрелец след операция на спец. частите. Имал помагач ОБНОВЕНО

Арестуваха преди минути рейнджъра-стрелец. Задържането му  е преминало  без проблеми. Обръчът около издирвания със спец ченгета от отряда за борба с тероризма рейнджър се стесни преди около час.  Открити са следи, индикиращи мястото му в гората. Полицията е обкръжила  гористите местности в село Златолист,  блокирани са били и подстъпите  към горите в съседното село Катунци. Стрелецът бил локализиран над Златолист, спецчастите го обкръжили и заловили, съобщава struma.com.  За залавянето на бившият рейнджър, бяха извикани спец части и хеликотер. Те се включиха в издирването на Николай Манчев.  Снощи той простреля 22-годишно момиче от Хаджидимово при опит да открадне колата й.

ОБНОВЕНО

Две лица са задържани при специализирана полицейска операция в района на село Виногради, община Сандански. Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров. Днес около 15.40 часа под ръководството на Върховната касационна прокуратура в района на село Виногради, община Сандански, е проведена специализирана полицейска операция с участието на сили от Областната дирекция на МВР в Благоевград и Специализирания отряд за борба с тероризма. При операцията са задържани две лица. 

Междувременно от Министерството на отбраната казаха, че стрелецът от Катунци е освободен от военна служба през 1998 г. Манчев е роден 1975 г.,  карал е наборна военна служба първо като старшина школник 1997г. От армията е освободен 1998 г., след като е отслужил наборната си военна служба. Той не е бил кадрови военнослужещ. От МО нямат данни той да е участвал в контингент зад граница като военен.

Хора от региона вчера разказаха, че Николай Манчев е участвал в мисия в Ирак.

Още по темата : Полицията продължава ……

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien