Актоьрът Иван Иванов с предизивикателство към съветника Костадин Костадинов. Залогът една заплата!!!

Актьорът от ОбДТ“Невена Коканова“ Дупница Иван Иванов отправи предизвикателство към общинския съветник Костадин Костадинов. Повод за това е изказването на Костадинов по време на вчерашната сесия на местния парламент в което той критикува разпределението на бюджета и като пример посочи дейността на местния общински театър и сподели мнение, че е по-рентабилно предвидения бюджет от 150 000 лв. да бъде използван за гостуващи театри, като по този начин дупничани ще имат възможност всяка седмица да се наслаждават на различни представления. Той сподели, че за миналата година прихода на театъра е само 6 500 лв. от изнесени представления. Костадинов предложи да бъде създаден културен и спортен календар, в който по определени критерии да се финансират мероприятията и ясно да бъде разписано за какво ще бъде разходвана общинската субсидия.

44„Каква работа вършат артистите и спортните деятели, че да вземат едни хубави субсидии, тази хубава комунистическа дума? Има едни хубави заложени субсидии за спорт, култура и социални дейности, въобще може да кажем, че това е един хубав комунистически бюджет. Едни хора вземат заплати, а само ходят да се оплакват, че парите са им малко.“, бяха част от думите на Костадинов.

 

13669080_1573334296300886_3376534457404190983_nПо този повод днес актьорът Иван Иванов написа във Фейсбук страницата си: След 30 дни денонощно учене на текст от новата пиеса на Мърей Шизгал- "Тигърът", която готвим, днес трябваше да прочета в тази статия, че уважаваният от мен приятел Костадин Костадинов-общински съветник, не знае артистите какво работят… В случая ние сме актьори, артисти е по-широко понятие, но това е друга тема…Затова му отправям предизвикателство! Давам му три месеца, за да научи наизуст това, което научих за месец, а то е около 20 страници текст формат А4… Ще му дам безплатно и "Фитин", който купувах от аптеката, за да стимулирам мозъка си. Ако, случайно, се справи, което никак не вярвам, ще получи от мен една заплата на циганка-хигиенистка! Това нещо, ще бъде сведено до знанието на уважаемите журналисти!

Print Friendly

2 Коментари на Актоьрът Иван Иванов с предизивикателство към съветника Костадин Костадинов. Залогът една заплата!!!

  1. Браво Иване! // 02.10.2016 в 21:09 // Отговор

    Браво Иване! Тоя тлъст дебелак през живота освен плюскане и далавери друго не знае. Ако му се разгледат всички изяви, ще се ужасите от негативизма и злобарщината, които извират от тях. Срам няма тоя псевдо демократ, ужас!

  2. гражданин // 03.10.2016 в 9:07 // Отговор

    Костадинов да не забравя, че и партиите получават така наречените от него „комунистнически субсидии“, благодарение на които той е в местния парламент и получава заплата! Нека да направи равносметка за своята работа и резултатите от нея! А още от сега мога да кажа, че и за 3 месеца той няма да научи наизуст тази роля! Няма умствен капацитет!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien