ДУПНИЧАНИ! Забравихме ли Незабравка и семейството й (ВИДЕО)

Нека изтрием тези сълзи от очите на Михаил и върнем майка му.

Дупничани, забравихме ли майката на два деца Незабравка Боткова и нейното семейство? Забравихме ли, че се бяхме нагърбили да помогнем на две момчета да върнат усмивката си?

За тези, които все пак не са разбрали, припомняме: 36-годишната Незабравка се бори с онкологично заболяване, за което основно се грижеше 13-годишният й син. Незабравка Боткова има тумор на шийката на матката и от няколко месеца е на легло след сгрешена диагноза. Лечението на младата жена в Турция започна, като тя се намира и сега там, но…Парите не стигат да се прибере в България. Лечението се е повлияло и по всичко личи, че тежката болест ще бъде преборена. Една майка не успя да се прибере за рождения ден на сина си…

Нова ТВ, които първи разказаха историята на това дупнишко семейство, излъчиха репортаж в "На кафе" с Гала вчера. Цялото видео можете да видите ТУК като държим да предупредим, че се съдържат много емоционални моменти и всеки сам да прецени дали ще има сили да го изгледа.

Нашият екип ще се включи в набирането на средства.

Направете го и вие. Заради децата, заради майка им, заради себе си. Нека бъдем по-добри.

Дарителска банкова сметка: 
IBAN: BG57 PIRB 7385 1605 4222 81 
BIC: PIRBBGSF
Tитуляр: Незабравка Йорданова Боткова

Print Friendly

2 Коментари на ДУПНИЧАНИ! Забравихме ли Незабравка и семейството й (ВИДЕО)

  1. д-р Крум Дечев // 21.10.2015 в 20:56 // Отговор

    Искам да призова всички участници в тези избори да отделят една малка част от бюджетите си за да помогнем на това семейство.Защото парите,които пилеете в налудните Ви кампании са откраднатите пари,необходими за достойно заплащане на хората,които са докарани до просешка тояга!Аз,ако бях политик щеше да ме е срам да се появявам пред хората,щом създавате държава,в която няма елементарна социална справедливост.Гледам елементарни политически боричкания на едни и същи к…и.На фона на тази човешка болка всички политически демагогии,като тази кой бил издавал парцалът „Обзор“,кой издавал „От зор“,обикаляне по нощите и някакви безумни хайки при това с народен представител в тях изглеждат толкова долнопробни че нямам думи.Засрамете се и се обединете да помогнем на това младо семейство,жената в което е на годините на моята съпруга.Само тогава обществото ще Ви признае за естествени негови лидери,а не като ни насилвате да Ви харесваме и да Ви гласуваме доверие!

  2. д-р Крум Дечев // 21.10.2015 в 22:07 // Отговор

    Благодаря Ви,че ни върнахте в годините на страховитата комунистическа цензура!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien