6 фирми се включват в чистенето на Дупница в събота, можете да се включите и вие

6 дупнишки фирми досега са заявили желание да се включат в кампанията на 4 юни "Да изчистим България за един ден", информират от пресцентъра. Със собствена техника и служители, те ще почистят някои от нерегламентираните сметища в района на Дупница. Организаторите на Националната кампания пък осигуриха ваучери за гориво на техниката на всички. В Община Дупница вече се раздават ръкавици и чували в ст.45 за всички желаещи се да се включат – граждани, институции, училища, учреждения, а за селата са раздадени на местните кметове и кметски наместници. Раздаването ще става до петък до 17 часа.
Пълните чували трябва да бъдат оставяни до съдовете за битови отпадъци и ще бъдат извозвани в деня със специализиран транспорт през целия ден. През миналата година бяха събрани 176 тона отпадъци на територията на Дупница.

Гражданите могат да подават информация за извозването на събраното количество отпадъци на 4 юни, на телефони 0701 5 92 48 и 0879 523 532.

Print Friendly

2 Коментари на 6 фирми се включват в чистенето на Дупница в събота, можете да се включите и вие

  1. Ленински съботник…

  2. Какво чистене бе хора.Още преди два дни ви писах кокво се случва пред миризливия пункт за вторични суровини в ж.к.Бистрица и от вас ни вопъл,ни стон.Що за медия сте вие?От 5дни се въргалят купища боклуци,в които гозят деца.СРАМ.Не го отразихте по никакъв начин,а сега пишете за почистване.Лицемери.Или тези от вторичните са ви спонсори и затова си трайкате?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien