18-годишен дрогиран шофьор от Дупница се споразумя за глоба и условна присъда

Дупнишкият районен съд одобри споразумение, според което подсъдимият М.М., на 18 г. от г. Дупница се призна за виновен в това, че на 21.08.2019 г., около 20:50 ч. по ул. „Патриарх Евтимий“, в района на Pарк „Рила“, е управлявал лек автомобил след употреба на наркотично вещество– канабис и кокаин. М. М. ще изтърпи наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, чието изтърпяване ще бъде отложено за срок от 3 години.

Съдът лишава подсъдимия i от правото да управлява МПС за срок от 3 месеца.

Подсъдимият се призна за виновен и в това, че е държал високорисково наркотично вещество, а именно 0.27 грама суха листна маса марихуана, за което Районен съд- Дупница му налага глоба в размер на 300 лв.

Print Friendly

2 Коментари на 18-годишен дрогиран шофьор от Дупница се споразумя за глоба и условна присъда

  1. Поздравления!!! Успяхте да хванете най- големия престъпник в България, който в себе си е имал наркотици в килограми! Излагате се с действията, които извършвате. 18- годишно момче хванато с трева, която най- вероятно няма и да му стигне за една цигара, а Вие го изкарвате, все едно е най- големия престъпник! И родната МИЛИЦИЯ ни “пази”, от невежи младежи, като мен, него и още много, които сме напълно безобидни, докато през Дупница и цяла България преминават килограми тежки наркотици, оръжия, малолетни момичета, които биват използвани да проституират, за да изкарват парички на Сульо и Пульо, и не се обръща внимание на тях, защото си плащат на полицията, за да не ги закачат, (само да уточня, че това няма как да се докаже и не искам да бъде разбирано като клевета, защото и свободата на словото ни е доста ограничено), а да се занимават с младежи, които искат да изпушат една цигара, вместо да се напиват по дискотеките и да се бият помежду си, за да покажат мъжествеността си! В цял свят масово марихуаната се консумира и купува свободно, но в България, докато управниците на държавата са замесени в този бизнес, това няма да стане, и ще биват задържани хора с по една цигарка и ще бъдат осъждани като престъпници. Защо тестовете не са до 24 часа след употреба, а до седмици, при положение, че действието отминава след 5 часа?! И при положение, че на момчето му е показало канабис на теста, откъде измислихте този кокайн, който го има даже и в документите в съда? “Високорисково наркотично” вещество, а сега ми кажете за човек умрял от свръхдоза марихуана?! Заради ограниченото комунистическо мислене сме на това дередже и след демокрацията, 30 години неможем да избягаме от комунизма! Съсипаха я тая държава!

  2. жител на дупница // 30.08.2019 в 20:50 // Отговор

    Браво на полицията в Дупница !!! С пожелание за почести проверки по улиците на града.А на погорния оправдателен коментар на напълнобезобидните наркомани в Дупница който тепърва се разрастват ,мога да кажа другия път са за Бобовдолския затвор, защото такива като тях съсипват държавата а не некои друг .На българина все некои друг му е виновен!!!!!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien