Жителите на Големо село се оплакаха на съветниците от ГЕРБ-Бобов дол, кметът Васев осигури помещение за младежки клуб

Общинските съветници от ГЕРБ – Бобов дол Десислава Александрова, Мая Спасова и д-р Борис Дашков проведоха изнесена приемна в с. Големо село. Приемният ден се състоя в сградата на кметството. На срещата присъства и кметът на Големо село Васил Васев.

Над 20 жители посетиха приемната, поставяйки своите въпроси и търсейки за съдействие представителите на местната власт от ОбС – Бобов дол. Сред поставените проблеми бяха липсата на съдове за събиране на битови отпадъци в някои от улиците, както и лошото състояние на страничните улици в селото. Като проблем се очерта и необходимостта от изграждане на отводнителни канавки, тъй като при обилни валежи водата носи настилката от чакълираните улици и влиза в дворовете на хората.

По време на приемната земеделски производители поставиха искане да им бъдат предоставени маси на общинския базар, където да могат да разполагат стоките си. Те обясниха, че е необходимо да бъдат обособени такива места на пазара, за да могат да продават своята продукция.

Пред общинските съветници жителите на Големо село споделиха очакванията си скоро да бъде изградена спортна площадка в населеното място. Млади хора от селото пък поискаха да им бъде предоставено помещение в сградата на кметството, което да използват като младежки клуб. Кметът Васил Васев реагира незабавно и им съдейства за това.

"На сесия на Общинския съвет ще поставим проблемите, които ни бяха споделени от жителите на Големо село, за да търсим начин да бъдат решени и да помогнем с каквото е необходимо", ангажираха се съветниците от ГЕРБ – Бобов дол.

Мая Спасова, д-р Борис Дашков и Десислава Александрова заявиха, че продължават с изнесените приемни и такива ще се проведат и в другите села от общината.

Print Friendly

1 Коментар на Жителите на Големо село се оплакаха на съветниците от ГЕРБ-Бобов дол, кметът Васев осигури помещение за младежки клуб

  1. Замазват очи !

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien