Заради липса на кандидати, Община Дупница договоря кой да ремонтира улиците „Кокиче“ и „Димчо Дебелянов“

Липсата на кандидати по две от обособените поръчки за инженеринг на улици в Дупница, наложи прекратяването на процедурата по избор на изпълнител, информираха от пресцентъра на Общината. Нито една оферта не бе входирана за ремонта на ул."Кокиче" и "Димчо Дебелянов", докато интересът към другите три позиции за основен ремонт на "Родопи", "Отовица" и в квартал Южен е сериозен. Поради липсата на кандидати за посочените улици, Община Дупница ще избере изпълнител чрез директно договаряне.
В близките дни се очаква комисията да приключи работа по документите на фирмите за другите три улици, за да обяви дата за отваряне на ценовите оферти.

Припомняме, че общата поръчка е на стойност 422 071,62 лева. Обхватът на улиците е – "Отовица" (320 метра) в участъка между "Мадара" и "Драгой Болярин" с прогнозна стойност 115 000 лв., ул."Родопи" (250 метра) от градинката до бившата ул."Бригадирска" на стойност 131 071,62 лв. ул. "Димчо Дебелянов" (250 метра) в участъка между "Евтим Трайчев" и ул. "Курт дере" на стойност 55 000 лв., ул. "Кокиче"(90 метра) с прогнозна стойност 34 000 лв. и улица в кв.Южен (200 метра) на стойност 87 000 лева. Поръчката включва цялостно преасфалтиране, изграждане на тротоари и другите съпътстващи дейности.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien