Започна асфалтирането и по ул. „Венелин“ до Рампата

Започна от днес асфалтирането и на ул.Венелин в Дупница, която е част от проекта "Интегриран градски транспорт". От фирмата, която спечели поръчката нанася първия слой асфалт, а в следващите дни ще бъде нанесен и износващия. Зам.кметът Крум Милев, началникът на отдел "Строителство" инж.Иван Бельов и транспортния Александър Паризов провериха как вървят ремонтните дейности по 1200-метровото трасе, което приключва в района на "Рампата", където до дни пък започва изграждането на кръговото кръстовище. "В 67872537_494270631389251_6609600144763518976_n"Социалните жилища" приключи асфалтирането, а по "Венелин" се вижда краят на ремонтите и ще бъде пусната съвсем скоро за преминаване на МПС-та. В заключителна фаза е изграждането на тротоарите по ул. "Велико Търново", така че след 10-12 дни ще се асфалтира и тя, както и остатъчната част от ул.Бузлуджа", лаконичен бе Милев.

"В момента тече рехабилитация на уличната мрежа в града, а успоредно с това се извършва и цялостният ремонт на подхода към Градската градина по ул. "Метоха" и затова движението е съсредоточено през централна градска част. Разчитаме на полицията да съдейства за регулиране, както и на търпението на шофьорите. С възстановяване движението по ремонтираните улици ще бъде облекчено движението през центъра и ще се разреши генерално този проблем, тъй като ще имаме новоасфалтирани трасета по направленията жк.Бистрица-Горна махала и "Бешика" – "Рампата", допълни Милев.

Print Friendly

2 Коментари на Започна асфалтирането и по ул. „Венелин“ до Рампата

  1. ЗА кой ли път дупката на шахтата при кръстовището на ул.Антим първи и ул.Хан Крум ЩЕ СИ ОСТАНЕ.В момента са подготвени кръпки около нея за асфалтиране но за нея сигурно не са отпуснати пари?

  2. Идат избори…. бързат.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien