Зам.кметът на Дупница Крум Милев: Обстановката е усложнена, но засега няма нужда да се събира Кризисният щаб

Всички машини на снегопочистващата фирма не са спирали и няма да спират работа. Главните улици са проходими в усложнената зимна обстановка. Няма проблем за движение на автобусите от градския транспорт, но са възможни закъснения от графика, обясни зам.кметът на Дупница Крум Милев. "В постоянна връзка сме с "Бърза

Крум Милев

Крум Милев

помощ" и "Пожарна", и ако някъде не е възможно специализираните им  автомобили да достигнат, имаме готовност да изпратим веднага техника, за да осъществи проходимост. 33-ма служители от Общината са ангажирани за почистване на пешеходните зони. Поддържаме постоянна връзка с кметовете по селата и кметски наместници за обстановката при тях. Има сигнали за някои невралгични участъци в малките населени места и се опитваме да реагираме максимално бързо. Организирали сме достъпа до Гробищния парк в Дупница тази сутрин, тъй като има 3 погребения, а специализиран автомобил пътува и към  Баланово поради същата причина, където достъпа до гробищния парк е затруднен. Кризисният щаб е в готовност да се събере при необходимост, но на този етап няма причини за това", допълни Милев.

Гражданите могат да подават сигнали на дежурните телефони 5 92 59 и 0879 523 474.

Print Friendly

4 Коментари на Зам.кметът на Дупница Крум Милев: Обстановката е усложнена, но засега няма нужда да се събира Кризисният щаб

  1. Засрамете се в 21 век сме да няма15 часа ток а сега вече и вода при тези температури всичко ще замръзне после г н Милев или Чимев ще ни покрие щетите не ви ли е срам господа.

  2. vie v koi grad se dvijite g-h Milev che v Dupnica e strashno kade vidqhte pochisteni ulici da ne bi da se dvijite nqkade iz Evropa.Kakva e tazi izmislena firma meridian .Nikade ne e pochisteno nemojesh da presechesh ulica zasramete se.

  3. kakvi mashini za pochistvane kakvi 5 lv.smeshni ste

  4. Един гражданин // 08.01.2017 в 9:05 // Отговор

    Къде е чисто. Всичко е казало.Не ви ли е срам.Вие сте позор за Дупница. Снимката от коя година е.Няма една изчистена второстепенна улица. СНЕГОРИНИТЕ МИНАВАТ С ВДИГНАТИ ГРЕБЛА И ТРУПАТ ЧАСОВЕ. Кой град гледайте г-н Милев.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien