„Заедно в бедствието” – кампания на Нова ТВ с DMS VARNA на номер 17 777

Нова телевизия, Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността ” откриха есемес кампания за подпомагането на пострадалите от бедствието във Варна.

Ако искате да помогнете, може да изпратите есемес с текст: DMS VARNA на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената е 1 лев.

Тъй като в момента системата е пренатоварена, е възможно да има забавяне в автоматичния отговор, но SMS-ите се отчитат и даренията се събират. Очаквайте допълнителна информация от какво имат нужда пострадалите във Варна.

 

 

 

Print Friendly

1 Коментар на „Заедно в бедствието” – кампания на Нова ТВ с DMS VARNA на номер 17 777

 1. Христо Христов // 30.06.2014 в 23:02 // Отговор

  Здравейте,
  Следя случващото се бедствие от чужбина и освен парично ,бих желал да помогна с повече на страдащите хора от България ,а то е с една идея .
  Ако тези събрани пари не са изхарчени,предлагам как най ползотворно и практично да се използват .Като за целта ви изпращам линк ,за да разберете за какво става на въпрос и ако имате желание за по подробна информация можете да ми се обадите .
  https://www.youtube.com/watch?v=02Нтйипмхвк
  Tази къща е струвала 9000$,а в България може да излезе и на по ниска цена .
  Смятам че тези хора имат нужда най вече от къща ,а е добре да се потърсят нови алтернативни,но на ниски цени и същевременно качествени,а не фургони
  Аз ви изпращам този модел ,защото се познавам със строителя на тази къща и смятам че бих могъл да съм полезен .
  Христо Христов (от Варна)

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien