За какво мечтаят и кой искат за кмет ромите от Гиздова махала в Дупница?

Интересен репортаж, може да бъде прочетен в днешния брой на в-к Вяра. Със заглавие: "Зловещо! Петър Петров от дупнишката Гиздова махала: Бойко Борисов на гилотината, живота ни съсипа", от медията правят преглед на политическите нагласи в гетото преди местните избори. В последните месеци напреженивето между роми и българи в някои градове ескалира, като особено притеснително е положението в Гърмен.

"Искаме Станислав Павлов или Първан Дангов… Кмета Методи Чимев не стъпва при нас и ни мрази, не го искаме", категорични са ромите от Гиздова махала.

Целият материал, можете да прочетете ТУК

Print Friendly

15 Коментари на За какво мечтаят и кой искат за кмет ромите от Гиздова махала в Дупница?

 1. Само че българите се съмнявам да позволим циганите да ни избират кмет в Дупница. Може да са много, но пък българите сме все още повече от тях. Така че на изборите всеки българин да гласува. Айде нема да се циганизираме

 2. Нищо ново не казвате. Циганите винаги са гласували за Бсп и сега пак ще го правят. Миналата година на изборите се виде у Механото какво стана. Павлов донесе парите на ромските барони и ги заизкарваха от къщите им да гласуват за Бсп. Електората на Бсп и ДПС в Дупница са именно циганите и пенсионерите

 3. Да защото същият този Станислав Павлов когато дойде време за избори е все по циганските махали, просто явно си обкаля човека на разходка.

 4. Мешерето каза вчера, че всички римляни ще гласуват задължително за ГРОБ, така, че не вярвайте на всички дивотии, които дрънкат бълхите!!!

  • Бе незнам мешаре ли е мишле ли е ама на изборите последните 5 години се вижда кой печели в циганските махали – БСП И ДПС. Даже миналата година в някои цигански махали и Бареков взе повече гласове от ГЕРБ. А как се печелят мангалите всеки знае парите на бароните и айде

 5. Държа да кажа че сред ромския етнос има и такива които сме все пак грамотни и с образование. Този кмет Чимев никога не благоволи да дойде в някоя от ромските махали където все пак живеят хора макар и бедни. Не знам да се е съгласявал да приема в кабинета си и един ром което не му прави чест защото и ние сме хора на този град и имаме равни права с всички. Нямаме работа за да бъдем равнопоставени в всичко на другите и това нуждава някои да крадат ток защото имат семейства. Нормално ли е да заповядва да не се настаняват ромски семейства в тези блокове които се построиха сега за нас. Гледа да набута само българи което не е честно спрямо бедните ромски семейства.

  • Вижда се колко сте грамотни. Няма нито една запетайка в целия пост.

 6. И защо отказваше досега на йордановден да приеме този който е хванал кръст у реката а тази година защото бяха българи ги прие. Кмет колйто дели хората на българи и роми няма как да продължи да бъде кмет

 7. МАНГАЛИИИИ не забравяйте, че до 1999г ви бе страх да излезнете дори на центъра защото всеки който излезнеше ядеше страхотен бой!!! Дадохме ви свобода а вие се качихте на главите на хората!!! Кой сте вие, че да избирате кмет?! Няма как да имате глас след като нито работите нито нищо а само крадете ! Вие сте твар НЕ човешка за това стойте си кротко мирно, че точно в тези времена е мн лесно да се върне времето когато нямахте и това левче в джоба! Всички ви мразят включително и АЗ !!!

 8. Не ми обяснявайте че, имате равни права с нас когато започнете да плащате данъци и да си плащате тока и другите сметки, а не да го крадете тогава може да имате и не че няма работа просто ви мързи да работите, защо да роботите като при вас всичко е на готово, социални, детски и така на татък………….

 9. българин мечтател // 04.06.2015 в 11:07 // Отговор

  Мечтая в сметката ми за ток да няма графа „загуби за пренос“. Загубите за пренос покриват безплатното използване на ток от циганите. Мечтая правото да гласуват да имат само хора плащащи си данъците а не кърлежи-цигани. Мечтая осигуровките ми да отиват за добри намерения – не с тях да се издържат циганите. Мечтая циганите да подлежат на наказание от закона както всички нас, а не само те да имат права. Мечтая да няма нито един циганин в Дупница!
  Мечтая да не се стигне и при нас като в Гърмен защото Европа застава зад гърба на кръвопийците мангали.
  Българите да се вземем у ръце и сложим край на циганизацията

 10. Ба си мангалската наглост.Утре ще издигнат и баш мангал за кмет

 11. Много плоско тъпунгери от гроб…..това ли измислихте, да настройвате хората един срещу друг? Това ли ще ви бъде стратегията на изборите. Шивачката дойде след историзация та ,колко се крадяло и колко зле. Другите виновни..а сега като не става с другите виновни.дайте да противопоставяме и да се делим на Българи и на цигани. Всички интриганти начело с лида дебелата заслужават як пердах

  • Аз като чета Лида и тва което пише тя играе точно за комунетата. Всекидневно се раколи по адрес на Шивачката тъй че сърди се на твоите хора комунетата които така я учат хахаха ти каза вица на деня

 12. Докато се политизирате и полялизирате на БСП,ГЕРБ и всякакви други измишльотини ,живота ви ще бъде все същият. Законите ТРЯБВА да важат за всички с една сила и всички да отговарят солидарно ! Циганите са с различна ценностна система и различна култура , но ,ако не създават проблеми и живеят като честни и почтени граждни на това общество ,никой ,никога няма да каже лоша дума за тях -това е . Пак за партиите – ИЗХВЪРЛЕТЕ ГИ !!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien