ВНИМАНИЕ! „Паякът“ налазва улиците на Дупница да лови нагли шофьори от утре

Репатриращият автомобил, който Община Дупница закупи преди 3 месеца налазва улиците на града от утре. Пускането му е с цел да разреши, макар и частично хаоса с безразборното паркиране, най-вече в централна градска част.

40 лева е глобата за репатриран автомобил и по 1 лев на всеки час престой на наказателния паркинг. За стартирала процедура по репатриране, но появил се собственик, глобата е 20 лева. С кранистите на "паяка" ще пътува и пътен полицай, който ще указва и посочва автомобилите за извозване. В обхвата на "синята зона", с изтичане края на работния ден, заскобен автомобил ще бъде също репатриран, а извън обхвата – съгласно Закона за движение по пътищата.

Print Friendly

1 Коментар на ВНИМАНИЕ! „Паякът“ налазва улиците на Дупница да лови нагли шофьори от утре

  1. Виолетка Иванова // 04.09.2019 в 12:07 // Отговор

    Инициативата е прекрасна! Но Законът за движение по пътищата е валиден и за всички улици в гр. Дупница.Нима не е жалко за обновените улици и тротоари, за които Общината вложи толкова финанси и къртовски труд в лицето на хората от строителните фирми, работещи в най-непоносимите горещини и прахоляка, който гълтахме месеци и ние, да се качат автомобилите на тези тротоари и да се превърнат в паркинги!Жалко за труда на хората, а частниците да си направят гаражи или паркират до тротоарите,като имат повече от един автомобил.
    Може много от съгражданите да ме укорят, но тротоарите са за пешеходците, а не да слизат и се качват на всяка крачка на улицата и тротоарите, а какво ще бъде когато започнат поледиците?Законът за движение по пътищата е закон за всички граждани- шофьори и пешеходци.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien