Вижте кой печели, ако изборите за кмет на Дупница бяха сега!

Инж.Методи Чимев може да се стяга за втори мандат, д-р Ибришимов е втори

Ако изборите в община Дупница се провеждаха сега, то настоящият кмет инж.Методи Чимев ще получи доверието на избирателите за втори мандат. Това показва анкетата на zadupnitsa.com, която бе на разположение за гласуване в продължение на близо месец и приключи само дни преди началото на официалната предизборна кампания.

Инж.Методи Чимев получава доверието на дупничани.

Д-р Ибришимов е вече депутат на мястото на Мая Манолова, като резултатите от анкетата му отреждат да остане в Народното събрание.

При гласували 1173 инж.Чимев от ПП ГЕРБ печели доверието на 411 или 35% от анкетираните. Следва го д-р Иван Ибришимов-независим, подкрепен от БСП с 211 гласа или 18%. Много голям е процента на заявилите желанието си да не гласуват – 13%, както и други 9%, които все още не са решили.

Далеч след тях се нареждат Костадин Костадинов, д-р Кирил Кирилов, чийто резулат е обаче като кандидат на Реформаторския блок, преди да се оттегли и издигне от БНП, Йонко Гергов, Даниела Ушатова. От zadupnitsa.com решихме да включим и евентуален кандидат за кмет на ВМРО, която е сочена за най-старата патриотична партия. Оказва се, че има не лош потенциал да привлече гласове, за да може след себе си да "дръпне" и вкара един съветник в местния парламент.

С премахване на тези 22% на заявилите нежелание да гласуват и колебаещи се, и преизчисляване на процентите на кандидатите, то инж.Чимев ще получи между 46-48%, докато д-р Ибришимов ще бъде с около 27-29%. На практика, съдейки от резултатите на анкетата, досегашния градоначалник е на границата да спечели още на първи тур, за което ще са му нужни още 3-4%.

В последния момент изплуваха още няколко кандидати за кметове, което със сигурност ще попромени конюктурата, но не кардинално.

Предстоят избори за кмет на Дупница. За кой ще гласувате, ако те се явят?

 • Инж.Методи Чимев (ГЕРБ) (35%, 411 Votes)
 • Д-р Иван Ибришимов (БСП) (18%, 211 Votes)
 • Няма да гласувам. (13%, 150 Votes)
 • Не съм решил още, но ще гласувам. (9%, 100 Votes)
 • Костадин Костадинов (ОДБ) (7%, 87 Votes)
 • Д-р Кирил Кирилов (7%, 81 Votes)
 • Йонко Гергов (Партия на зелените) (5%, 61 Votes)
 • Даниела Ушатова (АБВ) (5%, 53 Votes)
 • За кандидат на ВМРО (2%, 19 Votes)

Total Voters: 1 173

Print Friendly

17 Коментари на Вижте кой печели, ако изборите за кмет на Дупница бяха сега!

 1. Нищо ново не ни казвате с тази анкета.Дупничани не са прости хора,за да мислите,че вече гласуват за партии.То Герб ако не е кмето беха живи умрелци досега.

 2. цирк пълен // 13.10.2015 в 1:29 // Отговор

  А Чимев знае ли какво го чака на балотажа – всички срещу него така че хахаха Власта събира и най големите врагове

 3. Za sajalenie tezi rezultati sa bez ciganskiq vot i ne sa mnogo realni

 4. тнаоятнаоятн // 13.10.2015 в 9:22 // Отговор

  Д-р Кирилов – един високо интелигентен и възпитан човек!

 5. Кире Циганино и другите около него цигански барони Ладимото и Мите пак ще правят организацията за БСП както досега. 2009 година 71% от циганите за БСП, 2013 година са 73%, а както се мразят с Чимев сега ще е 90% така че разберете циганите ще изберат кой да управлява Дупница.

 6. катя илиева // 13.10.2015 в 12:36 // Отговор

  здравейте. всекидневно чета онлайн изданието ви и не съм видяла съществуванвто на тази анкета. как така изведнъж се появи. за мен е видно, че тези резултати са изфабрикувани, както и анкетата ви. много моля не обърквайте дупничани с такива неверни данни. знаем, че ви плащат, за да пишете тези лъжливи неща

  • Уважаема г-жо Илиева, Анкетата можете да проверите в архива на нашия сайт кога е публикувана, кога е обявена и на нашата фейсбук-страница, както като анкета, така и с текст, анонсиращ пускането й. За Ваше улеснение, прилагаме линк от публикацията от 07.07.2015 година: http://zadupnitsa.com/koj-shte-e-noviyat-kmet-na-dupnitsa-anketa/ Ще се радваме да се включите и в настоящата ни анкета. Благодарим за мнението Ви.

 7. дупничанин // 13.10.2015 в 14:58 // Отговор

  аз не знам за такава анкета, но не вярвам дупничани да са толкова глупави че да изберат Шивачо, Чушкаро и турското мекере Ивкони.Благодарение на този мандат станаха милионери а ако им дадеме още един ще са мултимилионери. Бездарни, некадърни, алчни и крадливи!!!! Лъжат безпардонно, обещават наляво и на дясно и същевременно не си държат на обещанията!!! Този тандем не трябва да управлява повече Дупница! Пагубно е!!!!!!

 8. Просветен // 13.10.2015 в 17:57 // Отговор

  Искам да питам администратора на този сайт,на какъв принцип решават под кой материал може да се коментира и под кой коментарите ги изключват.

 9. Просветен // 13.10.2015 в 18:05 // Отговор

  На какъв принцип позволявате коментари под едни статии,а под други не?

  • Разрешено е публикуването на коментари под материалите, които не са част от предизборните материали на партии, коалиции и инициативни комитети. Коментарите, които не отговарят на нормалния тон и коректността, няма да бъдат публикувани.

 10. На тази анкета може да се вярва. Гласуваше се само по един път, за разлика от един мърляв сайт, където можеше да гласуваш безброй пъти 🙂

 11. Абе вместо да пишете такиваглупости защо не напишете че гробокопачите на футбола в Дупница фамилията Паргови дъртио и сино му вървят и къде що сварат само плямпат как Ибршимов като стане кмет и Иво уредил 5 милиона от актавис за Марек ама само ако Чимев не е. Даже и първи на Ибришимов на предизборните срещи.С кои очи може да говори тоя дъртия интригант дето крадна тея години а сино му стана милионер от залагания.Ама кмете ти си идиот защото кога ти се дума ти им верваше че работат за футбола а са виде че са работили за джоба си и накрая те нахендриха.Аку ти е оти им верваше и требепше да ги изгониш отдавна. Затриха Марек подиграха се с хората в града и са отидоха да се кланят на друг ама той поне е като них та че се разберат идеално.

 12. Анкетата не е коректна. Няма представител на традиционно силната партия БДЦ /ЛИДЕР/. Мисля, че не е коректно да не включите техният кандидат кмет.

 13. гуца-буца // 15.10.2015 в 0:37 // Отговор

  Г-н Чимев, аз и семейството ми от 15 човека,имащи право на глас няма да гласуваме този път за Вас! Ето част от моите мотиви за това:
  – искам да ходя и возя количката с детето си по тротоар,а не на уличното платно – Вие не ми осигурихте това през Вашия мандат;
  -искам синът ми да може да кара колелото си там ,където трябва и е безопасно – Вие не ми осигурихте такава безопасност;
  – искам ,когато се възлага строителство на общински обект да няма фиктивни търгове – Вие отново не осигурявате това;
  -искам протекционистична политика при обществените поръчки – малки или големи;
  – искам да имам зам.кмет дупничанин, а не от друг град и да работи 5 дни в седмицата,както всеки друг нает работник;
  – искам да се спре с унизителното събиране на пари от родителите в училищата – образованието и всичко свързано с него,вкл.безопастността на децата ни е безплатно,нали? Или вие,може би не знаете това?
  -искам да не се ползват с протекции при назначаване в общ.администрация и общ.дружества или предприятия, съпруги на банкери и футболисти,бизнесмени-милионери и всякакви такива от този род – синчета,снахи и т.н.Нека те се трудят и развиват в собствения си семеен бизнес щом са толкова способни.;
  – искам ,когато подам заявление за какъвто и да било род общински документ или се жалвам за нещо си да не чакам половин година придвижването му от една до друга общинска служба;
  -искам да мога без всякаква пречка да имам достъп до етажите и службите на Общината,а не да влизам там като посетител в затвор – да ми дават пропуск,да ми искат лична карта и едва ли не да ме питат с кой съм бил в леглото .Нали сме данъкоплатци,а Вие сте слуги на народа или поне така ни казвате сега.
  – искам,когато дойде зимата и снега да ходя не по ледени пързалки,а по разчистени пътеки.До сега през целият Ви мандат почистен и пометен беше само онази част от площада,която води към Общината.
  -искам поне 2 пъти в месеца да ходите пеша от Вашия дом до работното си място,та дано видите какво става в града не само от прозореца на кабинета си.
  Няма да продължавам повече,защото надали,изобщо ще ме прочетете,та нали според анкетата вече сте спечелили,но….пилците ,знаете кога се броят,нали?

 14. Гуца буца, имаш една минута да напуснеш града и да си идеш на село – там всичко ще ти е наред.

 15. буца-гуца // 15.10.2015 в 14:41 // Отговор

  От БСП много се активизирахте напоследък. Докато бяхте на власт и Галеви бяха с вас бяхте по-тихи от тревата. Откраднахте 20 милиона лева, после ви спря лапачката и сега ревете като ощипани моми. Гуца ли си буца ли си ама заради вас сме на това дередже. И сега понеже виждате че градът се разви, вече мина и официално Кюстендил и се разбучахте. И аз имам следните въпроси: – Колко плати другаря Ибришимов за общинския хотел на Паничище в завера с другаря Дангов. Ако не знаете да ви кажа – 150 хиляди лева вместо реалните 2 милиона в тандем с Вергил Кацов. – Кой направи поръчката за ГУМ и от 3-о класирана фирма стана 1-а. Ако не знаете да ви кажа: фирмата на Павлов, Башленски, Ибиришимов – Кой участва в поръчките тогава и печелеше стотици хиляди от нагласените конкурс – фирмите на Галеви, Анин, Кацов и Ибришимов – Кой остави 20 милиона лева дългове. Отговор: Вие – Кой остави центъра разкопан и недовършен а 3 млн. лева откраднати. Вие! – Кой "построи" стената срещу наводнения в Горна махала. 300 000 лева се взеха ама не се построи. И се построи после с общински пари. – Кой открадна 1 милион лева за направата на детската градина при гарата? Вие! Кой я построи после с общински пари? Златна стана детската градина. Заради кой: Заради вас. – Кой спираше Лидъл Кауфланд и другите в Дупница? Вие. – Кой спря проекта за подмяната на водопровода в Бистрица и Самораново и част от Дупница и пречиствателната в Джерман за 30 милиона? Вие и кажете защо: Защото нямаше комисионно от Понстрой за Мая и Ибришимов. – Кой единствен от всички 240 депутати гласува да му бъде увеличена заплата като депутат? Ибришимов – Кой подкрепи Делян Пеевски за шеф на ДАНС? БСП во главе с Ибришимов Да продължавам ли?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien