ВИДЕО/ Общинският лидер на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обяви листата със съветници и кандидатите за кметове на кметства

На пресконференция днес общинският лидер на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обяви листата със съветници, с която партията ще се яви на предстоящия местен вот. Константинов обяви официално и кандидатите за кметовете на кметства, на които ГЕРБ ще заложи в кметската надпревара.  "Преди половин година обещах на обществеността в Дупница, че поне една трета от кандидат-съветниците ни ще бъде от гражданската квота. Преизпълнихме този план и в листата, която предлагаме, ще има 12 непартийни кандидати. Листата я подредихме по формулата: водач – кандидатът за общински кмет, следващите четири места са за гражданската квота, следват четири – партийни кандидата, отново четири места на гражданската квота, четири – партийни и нататък се редуват един по един", поясни подредбата на листата Константинов. Той подчерта, че е подредена спрямо броя получени гласове на общо събрание на структурата, като единствените изключения са самият Константинов, който заема 14 място, и зам.-кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев, които са съответно на 32 и 33 място. Общинският координатор на ГЕРБ – Дупница припомни, че самият Чимев заяви, че, ако дупничани му гласуват за втори път доверия, ще заложи отново на същия си екип. "Моето мнение е, че няма смисъл Милев и Георгиев да присъстват на челните места, както им беше отредило класирането. На практика хората трябва да гласуват за личности, които наистина са кандидати за общински съветници, а няма да бъдат извадени след това и така да бъде подменен вотът на хората", коментира той. "Преди две години, когато напуснах общинския съвет, заявих пред всички граждани, че ще се върна, при условие, че ГЕРБ има мнозинство, с което да управлява. Нашите изчисления показаха, че тринайсет е минималният брой членове, които биха ни гарантирали такова мнозинство. Никой от нас не се съмнява, че Чимев ще спечели втори мандат, надявам се така да бъде и сред обществеността в Дупница, и резултатите в деня на изборите да го покажат", каза още Константинов.

DSC06401

      Водач на листата ще бъде кандидатът за кмет инж. Методи Чимев, досегашният общински съветник арх. Асен Пилев е втори, трета е една от основателките на СДС в Дупница – Тодорка Савова, четвърта е Виолета Инкьова – директор на училище в Дупница, пета е Дилиана Диканска – ръководител на фолклорна танцова формация към НЧ "Зора – 1858", шести е бившият депутат и настоящ организационен секретар на ГЕРБ за областта – Емил Гущеров. На седмо място в листата на ГЕРБ се нарежда адвокат Милен Попов, осми – настоящият общински съветник д-р Матей Попниколов, девети и десети са представители на Младежи ГЕРБ – Росен Тимчев и Огнян Георгиев, следващ е един от най-известните гросмайстори –  Венцислав Инкьов, а 12 – хирургът Йордан Никулчин. На 13 място е Даниела Симова – предприемач, след нея е общинският председател на ГЕРБ Ивайло Константинов, следващ е настоящият общински съветник Йордан Йорданов, шеснайсти – Иван Шатровски, седемнайсти – друг общински съветник от групата на ГЕРБ – Бисер Кирилов, след него се нарежда Йордан Димитров, който се занимава с частен бизнес и Лора Василева, която е координатор на МГЕРБ – Дупница.

DSC06377

В листата на ГЕРБ влизат още Иван Коледаров, Пламен Стойнев, Димитър Крекманов – хидрогеолог, Румяна Тончева от Жени ГЕРБ, Иван Кьосев – предприемач, настоящите общински съветници Димитър Мирчев, Иво Янков и Атанас Василев. Инж. Димитър Димитров е двадесет и осми, следващ е Теодор Теодоров – работещ в сферата на жп транспорта, още един представител на МГЕРБ намира място в листата – Юлиян Бараков. Кандидатът за кмет на с. Крайници, Емил Станкев, е тридесет и първи, на последните две места са зам.-кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев.

      С решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са утвърдени и голяма част от кандидатите за кметове на кметства в община Дупница. За с. Крайници кандидат-кмет на ГЕРБ ще бъде Емил Станкев, за с. Дяково – Здравка Тонева, за с. Яхиново – Софка Скоклева, за с. Джерман – Ангел Цветков. В с. Самораново ГЕРБ залага на Николай Ангарев, а в с. Червен брег – на Христо Кастелов. В Пиперево отново се гласува доверие на настоящия кметски наместник Утеха Маноилова, както и в Блатино – на Ботьо Дончев. За с. Тополница ГЕРБ отново издига Валентина Зашева, а в с. Палатово – Енчо Михалков.

 

Пълен запис на представянето на листата на ПП ГЕРБ / ВИДЕО ГЛЕДАЙ ТУК

Print Friendly

1 Коментар на ВИДЕО/ Общинският лидер на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов обяви листата със съветници и кандидатите за кметове на кметства

  1. Дупничанин // 18.09.2015 в 15:48 // Отговор

    Листата е добра хубаво че тези дето цял мандат подпираха столовете и дремаха сега са аут или назад

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien