ВАЖНО! Вижте маршрута за МПС-та и градски транспорт заради ремонта на жк.“Бистрица“

На среща на комисията по транспорт тази сутрин бяха уточнени маршрутите, които ще бъдат използвани за различните етапи по време на ремонтните дейности в жк. "Бистрица", които стартират от утре в най-големия квартал на Дупница. Улица "Патриарх Евтимий" ще бъде затворена в следващите 3-4 дни, заради изкопните дейности свързани с подмяна на канализацията. От началото на идната седмица, движението по нея за жителите на село Бистрица ще бъде възстановено.

От утре, обходният маршрут, както за автомобили, така и за градския транспорт ще минава по ул. "Максим Горки", "Асен Меджидиев", през жк.Бистрица, ул."Милин камък", "Др. Овчаров" , "Патриарх Евтимий". Досегашната спирка в района на пицария "Персима" се измества при заведение "Колата".
На по-следващ етап този маршрут ще претърпи нова корекция, за което ще бъде сведена информацията до жителите на града, допълват от пресцентъра на Общината.

IMG_1687

Print Friendly

3 Коментари на ВАЖНО! Вижте маршрута за МПС-та и градски транспорт заради ремонта на жк.“Бистрица“

  1. Станете общинари и го обясня нете с по реални карти…

  2. Боже каква пътна карта!

  3. Леле каква карта :)журналистите googlemaps + програма paint да бяхте ползвали по щеше да се разбере.Засрамете се или дайте задача на някой ученик от основно училище да направи по-добра

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien