ВАЖНО! Безплатна „синя зона“ в Дупница днес и утре

Заради ниските температури и обилния снеговалеж, кметът на община Дупница инж.Методи Чимев разпореди днес и утре "синята зона" да бъде безплатна. Той обсъди ситуацията тази сутрин с Управителят на ОП "Паркинги и гаражи" Радостина Велинова и бе взето решението. "Температурите са ниски, няма смисъл да застрашаваме здравето на служителите, а и условията за паркиране след този снеговалеж не са предпоставка да се таксуват гражданите. Синята зона продължава да функционира от понеделник", обясни Велинова.

Print Friendly

6 Коментари на ВАЖНО! Безплатна „синя зона“ в Дупница днес и утре

 1. Ама медка изчистете си снега бе?

 2. значи идат избориии

 3. Общината не плаща за разчистване на платените паркинги и разчита на паркиращи коли да утъпкат и разчистят платените паркоместа.Не е ли смешно ???.Крайните улици не бяха разчистени също!

  • снегорин // 11.01.2019 в 8:20 // Отговор

   И затова не са платени местата.Ама важно е да плюваш нещо чел непрочел.

 4. Никъде не видях почистени платени паркоместа в Дупница!!!

 5. Към коментара на „Снегорин“ .Изчел съм статията преди да коментирам „Температурите са ниски, няма смисъл да застрашаваме здравето на служителите, а и условията за паркиране след този снеговалеж не са предпоставка да се таксуват гражданите.
  Не разбрах здравето на кой служетели според теб е застрашено „Снгорине“ .и защо не са почистени паркингите не разбрахме.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван




WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien