В „Марек Юнион-Ивкони“ стягат два трансфера-на играч и… нов партньор

Людмил Найденов

Около "Марек Юнион-Ивкони" винаги е било интересно и очевидно ще бъде горещо и в следващите дни. 3-кратният ни волейболен шампион стяга изненадващ трансфер до 3-4 дни, но все още пази името в тайна. "В понеделник-вторник най-късно ще се знае какво се случва с този играч и дали ще пристигне в Сливница. Българин е, и играе на поста диагонал", загадъчно подхвърли мениджърът на дупничани Людмил Найденов, но не назова име.

След като Тодор Вълчев сключи предварителен договор заедно със Златан Йорданов в турския "Токат", то отборът бе напуснат и от Венелин Кадънков, който чака да запраши за арабска страна и на този пост родния хегемон във волейбола разчита на юношите си Михаел Манджуков и Димитър Дулчев, които обаче нямат опит. "Няма да изневерим на политиката ни да залагаме на наши кадри от школата и да им даваме път за чужбина. От мачовете с полския Ястрижебски и руския Локомотив всяко едно момче ще спечели много, независимо от резултата", допълни клубният началник.

Още една интересна новина се очертава в следващите дни от лагера на дупничани. "В заключителни разговори сме за партньорство с компания, която всички занимаващи се със спорт у нас я познават отлично. Но нека бъде официализирано всичко и тогава ще коментираме повече. Говоря за изключително сериозна компания", каза още Найденов.

Дупничани вече се похвалиха с един от новите си партньори за новата кампания в ШЛ – японския гигант Brother, който подари и техника на клуба, а и е подготвило много изненади за зрителите за мачовете в Самоков.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien