УНИКАЛНО ВИДЕО/ Дупничанин краде от квартален магазин. Вижте го кой е и какво го чака

Охранителна камера е заловила дупничанин да краде лотарийни билети. Записът се появи в социалните мрежи, като наши читатели го изпратиха и на zadupnitsa.com. На видеото се вижда как лицето И.Б.З. (zadupnitsa.com не цитира името, докато не бъде официално обявено от полицията, че е човекът с конкретно посоченото име) се възползва от отсъствието на продавача, зает да изпълни поръчкаята му и с ловки движения "приватизира" няколко лотарийни билети от моментните игри. После, клиентът, за който се казва, че е служител на общинска администрация, плаща сметката и невъзмутимо си тръгва. Днес, получихме уточнение от човекът, разпространил клипа: "Въпросния клиент…пардон крадец, не си плаща сметката, а го записвам на вересия! Имам и други записи с кражба на билети от тази особа, които сме предали на компетентните органи".

"Запознах се със случая и изгледах записа. Въпросният човек е дългогодишен служител на Община Дупница и днес поисках писменни обяснения от него. Разбира се, че ще предприема необходимите действия, след като официално се произнесат компетентните органи по случая. Законът трябва да се спазва от всички без изключение", коментира и.д. кмет на Община Дупница Олга Китанова. "Подобни действия не са и никога няма да бъдат толерирани, а виновният да си понесе последствията", допълни Китанова. За деянието го очаква затвор от няколко години или в най-добрия случай условно, ако е с чисто минало и признае вината си.

Досега заради кражби, от Община Дупница уволниха две свои служителки. Бившата касиерка на Общината Йорданка Бързачка бе дисциплинарно уволнена, след като бяха установени липси на близо 20 000 лева, а преди повече от година Методи Чимев уволни и дългогодишната управителка на гробищния парк Василка Иванова. Тя стана известна в цяла България, не само с неотчитането на хиляди левовове, а и с продажба на гробищни места на….живи хора, които описвала като мъртви. Случаят, можете да си припомните ТУК

видео от охранителната камера, гледайте ТУК

Print Friendly

1 Коментар на УНИКАЛНО ВИДЕО/ Дупничанин краде от квартален магазин. Вижте го кой е и какво го чака

  1. „Ловки „

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien